«The most blatant coup in history»

0

coup ukraine

George Friedman, the founder of the global intelligence firm Stratfor, was quoted in an interview with the Russian liberal business publication Kommersant as saying what happened on Feb. 22 in Kiev – the overthrow of President Viktor Yanukovych – “really was the most blatant coup in history.”

Dette skiver Robert Parry i artikkelen The Liberal Idiocy on Russia/Ukraine

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKinas «Marshallhjelp» til Balkan
Neste artikkelDe imperialistiske krigenes kostnader
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).