De imperialistiske krigenes kostnader

0

I artikkelen The Cost of Imperialist Wars gir Michael Roberts en oversikt over de økonomiske og menneskelige kostnadene som krigene i Afghanistan og Irak har skapt. Den direkte kostnaden for USA og deres allierte siden 2002 er på ca. 1000 milliarder dollar. Men de langsiktige kostnadene, som også omfatter krigsveteranene, vil løpe opp i over 6000 milliarder. I tillegg kommer to ødelagte land, hundretusener av drepte og lemlestede mennesker, ødelagte hjem, raserte produksjonsmidler og indrastruktur i kriger som ikke har noe annet å vise for seg. (Og som Norge forsetter å støtte.)

afghan war costs

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.