De imperialistiske krigenes kostnader

0

I artikkelen The Cost of Imperialist Wars gir Michael Roberts en oversikt over de økonomiske og menneskelige kostnadene som krigene i Afghanistan og Irak har skapt. Den direkte kostnaden for USA og deres allierte siden 2002 er på ca. 1000 milliarder dollar. Men de langsiktige kostnadene, som også omfatter krigsveteranene, vil løpe opp i over 6000 milliarder. I tillegg kommer to ødelagte land, hundretusener av drepte og lemlestede mennesker, ødelagte hjem, raserte produksjonsmidler og indrastruktur i kriger som ikke har noe annet å vise for seg. (Og som Norge forsetter å støtte.)

afghan war costs

 

KampanjeStøtt oss

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.