Protester over hele Spania mot kneblingsloven «Ley Mordaza»

0

Demonstranter i 30 spanske byer protesterte 21. desember mot den nye anti-demokratiloven «Ley Mordaza».

spania protest

Spain’s new security law sparks protests across country

Spain’s New ‘Gag Law’ Brings Thousands to the Streets in Several Cities

Numerous protests against the new Spanish public security law sparked all across the country on Saturday

spania kneblingslov

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKetil Lund: – Ikke overrasket over at ikke PST avdekket dette
Neste artikkel1000 milliarder i zombie-investeringer i oljebransjen?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).