WEF-finansiert professor ber om «ufrivillig avfolking» for å «redde planeten»

0

WEF-professor Bill McGuire har bedt om «ufrivillig avfolking» av milliarder av mennesker for å redde planeten fra såkalt «global koking«.

Professor McGuire, professor emeritus innen geovitenskap ved det WEF-finansierte University College London og meddirektør for New Weather Institute, er en ekstrem klimaaktivist og FN-samarbeidspartner.

McGuire erklærte lørdag i en tweet som siden ble slettet: «Hvis jeg er brutalt ærlig, er den eneste realistiske måten jeg ser for at utslippene skal falle så raskt som de trenger å gjøre, for å unngå katastrofalt #klimasammenbrudd, å drepe den menneskelige befolkningen gjennom en pandemi med en veldig høy dødsrate».

Men han slettet det ikke tidsnok:

McGuires endelige løsning høres ut som den ennå ikke-utgitte COVID-19-oppfølgeren som andre eugenikere, som WHOs Tedros Adhanom Ghebreyesus har advart om de siste månedene.

Republicannation.com rapporterer: McGuires uttalelse ble møtt med rask og nesten universell fordømmelse fra både det vitenskapelige miljøet og den bredere offentligheten. Medforskere fordømte ideen som «økofascisme», mens utallige andre uttrykte sjokk og avsky over ideen om bevisst å slippe løs en dødelig pandemi for å drepe den menneskelige befolkningen.

I en oppfølgende tweet forsøkte McGuire å klargjøre sin posisjon og skrev «Det er ikke et syn jeg forfekter eller ønsker velkommen, men det er et faktum at rask etterspørselsreduksjon vil være nødvendig for å forhindre katastrofale #klimaendringer». Imidlertid gjorde dette forsøket på skadekontroll lite for å stoppe strømmen av kritikk som ble rettet mot ham.

Motstandere hevdet at McGuires resonnement ikke bare var moralsk forkastelig, men også logisk feil. Mange anklaget ham for å fremme et elitært anti-menneskelig verdensbilde som ofte forbindes med de mest ekstreme elementene i miljøbevegelsen.

McGuires provoserende retorikk og den påfølgende stormen den utløste viser viktigheten av å holde diskusjoner om klimaendringer basert på fakta, fornuft og grunnleggende menneskelig anstendighet. Hensynsløs snakk om å «utslette» befolkningen har ingen plass i seriøs vitenskapelig diskurs.


Kommentar:

Det denne professoren gjør er å si høyt det som er konsekvensen av NetZero-politikken. Å redusere utslippene til null innen 2050 vil utvilsomt utrydde milliarder av mennesker. Dette har vi påvist mange ganger:

Dette vet også de som står bak denne ekstreme politikken. De sier det bare ikke høyt, slik professor Bill McGuire har kommet i skade for å gjøre.

Les mer på steigan.no om Net Zero.

Forrige artikkelUSA bak ny intervensjon i Haiti
Neste artikkelKina og Russland: Et strategisk samarbeid uten sidestykke
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.