Spår en ny finansiell verdensorden: – Ikke selg boligen din

0

Mener eliten og mektige selskaper jobber for at vanlige folk skal leie istedenfor å eie.

Dette skriver Nettavisen i et oppslag som er uvanlig sprekt til dem å være. Avisa fortsetter:

NORD-CAROLINA, USA (Nettavisen): – Det er en forferdelig situasjon. Det er færre og færre folk som tror de får råd til å noensinne eie et hjem. Det skjer ikke kun i USA, men over hele verden, sier Carol Roth til Nettavisen.

Hun er en selverklært kapitalist og forkjemper for små- og mellomstore bedrifter.

Da hun først hørte at en av spådommene til World Economic Forum for 2030 var at folk ikke skulle eie noe, men være lykkelige, trodde hun det var en konspirasjonsteori.

Men etter litt research kombinert med en lang fartstid i investeringsbransjen, begynte Roth å bekymre seg.

– Det er ting som dukker opp som vi aldri har vært bekymret for før. Tidlig i karrieren min var de viktigste driverne i markedet hva et selskaps inntjening var og hva slags verdiskapning selskapet produserte. Nå snakker vi om hva sentralbankene driver med og pengepolitiske beslutninger.

I 2023 slapp hun boken «You Will Own Nothing: Your War with a New Financial World Order and How to Fight Back». Det er en varsku til «vanlige folk» som drømmer om å eie bolig og skape verdier.

«Det er en krig som kommer. En global krig. Du tenker kanskje på tredje verdenskrig, som også er sannsynlig i skrivende stund. Men jeg snakker om en finansiell krig, der du er «f*****» (red anm. rævkjørt), skriver forfatteren.

«You’ll own nothing and you’ll be happy» er en frase som stammer fra en artikkel av den danske sosialdemokraten Ida Auken. Den ble publisert på nettsidene til World Economic Forum slik illustrasjonsbildet viser og er blitt et symbol på hvilken vei den globale finanseliten ønsker å drive oss.

Forrige artikkelRussland og Kina har fått nok
Neste artikkelUSA vil rettferdiggjøre Israels Rafah-massakre som drepte 45 palestinere