Australia: 14 medlemmer av parlamentet krever at landet avviser WHO-traktaten

0

I det følgende 3-sider lange brevet som ble sendt til den australske statsministeren 14. mai 2024 rettes det kritikk mot den overnasjonale juridiske makten WHO får dersom traktatene blir godtatt. Brevet ble signert av 14 medlemmer av det australske parlamentet .

Av Fritt vaksinevalg.

«IHR-endringene og WHOs pandemiavtale vil transformere WHO fra en rådgivende organisasjon til en overnasjonal helsemyndighet som dikterer hvordan regjeringer må reagere på nødssituasjoner som WHO selv erklærer.

Av nevnte årsaker befinner forslagene seg utenfor WHOs og WHAs jurisdiksjonskompetanse, og anses derav som uakseptabelt for australske borgere. Vi ber regjeringen avvise IHR-endringene og WHOs pandemiavtale ved WHA77».

Kilde: https://ianbrighthope.substack.com/p/one-step-taken-by-australian-politicians?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

Forrige artikkelBegrepet «konspirasjonsteori» er skapt for å hindre gravende journalistikk
Neste artikkelHvordan unngå russisk desinformasjon?
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.