Norsk økonomi på ville veier?

0

Det virker som om politikerkasten i Norge er betalt for å ødelegge norsk økonomi, levestandard og natur fortest mulig og mest mulig. Under falske merkelapper som «det grønne skiftet» øses det ut titalls av milliarder til monsteraktige havvindprosjekter som aldri kommer til å bli bedriftsøkonomisk eller samfunnsøknomisk lønnsomme. Dette er «utgifter til utgifts erhvervelse». En totalt unødvendig elektrifisering av sokkelen som bare er et kosmetisk tiltak for å oppnå grønne poenger koster det norske samfunnet milliarder og vil øke kraftunderskuddet på fastlandet og dermed drive strømprisene ytterligere til værs.

Norge pøser også ut titalls av milliarder for å holde krigen i Ukraina i gang lengst mulig, med det eneste resultatet at enda flere ukrainere blir drept og at den framtidige fredsavtalen vil bli enda dårligere for de gjenlevende. Mesteparten av milliardene går til våpenindustrien og til hvitvasking i Ukraina til glede for oligarker og finansgiganter.

Norges Bank gjør sitt ytterste for å redusere krona til shitcoin og Oljefondet støtter finansgigantene på Wall Street med endeløse milliarder mens norsk infrastruktur og produksjonsliv forfaller.

Sjefredaktør Pål Steigan tar for seg noen av hovedpunktene i politikerkastens svik mot Norge og det norske folket i denne videoen:

Forrige artikkelIngen vil bære kostnadene for opprydninga etter flommen «Hans» og nå kommer snart vårflommen
Neste artikkelTrailerdemokrati
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).