Geoengineering i Dubai

0

I Dubai drives geoengineering av det meteorologiske instituttet. De har utviklet metoder og teknikker for såkalt cloud-seeding, der skyene sprøytes med kjemikalier for å bygge seg opp til å gi nedbør.

Dubai har utviklet dette gjennom et forskningsprosjekt som kalles UAE Research Programme for Rain Enhancement Science (UAEREP). Det legges opp til at meteorologene skal gjennomføre 300 operasjoner for cloud-seeding bare i 2024.

Programmet er omtalt i Wikipedia: Cloud seeding in the United Arab Emirates.

Fra artikkelen noterer vi:

Forskningsprogrammet lar forskere presentere sine potensielle løsninger og utføre forskning for å forbedre nøyaktigheten til cloud-seed-teknologi. Blant hovedmålene er å fremme vitenskapen, teknologien og implementeringen av regnforbedring og oppmuntre til ytterligere investeringer i forskningsfinansiering og forskningspartnerskap innen feltet, øke nedbøren og sikre vannsikkerhet globalt. Tidlig i 2001 gjennomførte UAEREP forskningsprosjekter i samarbeid med National Center for Atmospheric Research (NCAR) i USA, Witwatersrand University i Sør-Afrika, National Aeronautics and Space Agency (NASA) i USA.

Økningen av nedbør vurderer både de bakkebaserte og luftbårne prosessene som forekommer i forskjellige regnskytyper (men generelt fokusert på konvektive skyer). De forente arabiske emirater bruker operativ flybasert og dronekontrollert hygroskopisk skysåing i motsetning til konvensjonell randomisert flysåding, siden det ikke tar hensyn til de varierende egenskapene til regnskyer, spesielt tilstede i støvete og tørre områder som UAE.

Og noen ganger går det veldig galt

https://twitter.com/Artemisfornow/status/1780374962429214776

«Sannhetsvokterne» i medier og politikk sier at værmanipulasjon ikke finnes

Det du har sett her er en «konspirasjonsteori». Det finnes ikke i virkeligheten. I hvert fall hvis vi skal tro vårt selvoppnevnte presteskap av sannhetsvoktere i mediene.

Men geoengineering er ingen teori. Det er praktisk industri i dag og drives i minst 50 land i verden. De tror de kan leke Gud, og aner ingenting om konsekvensene av det de holder på med.

Helt nytt: Tennessee forbyr geoenginering

Tennessee Governor Bill Lee has now signed legislation into law that bans any form of climate engineering operations over the State of Tennessee.

«Prohibits the intentional injection, release, or dispersion, by any means, of chemicals, chemical compounds, substances, or apparatus within the borders of this state into the atmosphere with the express purpose of affecting temperature, weather, or the intensity of the sunlight.»

Les mer på steigan.no om geoengineering.

Forrige artikkelFinancial Times: «For å militarisere så mye som trengs må Europa kutte ned velferdsstaten»
Neste artikkelVedum – den politiske undulat