WHOs database sier at minst 58.000 har dødd av vaksinen og WHO har ikke sagt et ord

0

WHOs database Vigiaccess.org inneholder data om over 5 millioner vaksineskader og minst 58.091 menn, kvinner og barn som har dødd av vaksinen.

Dette skriver Dr Tess Lawrie, MBBCh, PhD på sin nettside: WHO’s Vigiaccess database holds over 5 million reports of harms including at least 58,091 deaths of men, women and children and WHO hasn’t said a word…

Vi har sendt inn en forskningsartikkel som undersøker disse WHO-dataene om COVID-19 ‘vaksinene’ og vil holde deg oppdatert!

Den 6. februar 2024 presenterte jeg forskningsdata om Covid-19-vaksinene i det irske parlamentet for parlamentarikere som deltok på et spesielt møte om Verdens helseorganisasjons (WHO) maktgrep. Disse forskningsdataene ble hentet fra WHOs Vigiaccess.org basert på vårt nylig innsendte forskningsdokument som utforsker covid-19 «vaksine»-bivirkningene samlet inn i denne viktige internasjonale databasen.

Medforfatter er Andrew Bryant sammen med meg selv, er tittelen på forskningsoppgaven «Exploring COVID-19 Vaccines ‘Safety Signal’ Data on Vigiaccess.org: A World Council for Health Report». Nedenfor er øyeblikksbilder av hovedfunnene i oppgaven, som er sendt inn til et fagfellevurdert tidsskrift. I mellomtiden kan du laste ned en kopi av artikkelens preprint her.

Over halvparten av alle bivirkninger (AE) skjedde innen de første 24 timene og over halvparten av alle alvorlige bivirkninger (SAE) skjedde innen én uke etter COVID-19-injeksjonene.

Dødsfall utgjorde 58.091 i løpet av den 26-måneders dataperioden fra 1. desember 2020 til 31. januar 2023.

Oppdaget korrupsjon i WHO

Dr Tess Lawrie jobbet som konsulent i WHO og skriver på X:

Da jeg jobbet som ekstern konsulent for Verdens helseorganisasjon i årevis, ble jeg veldig skremt av det jeg observerte under COVID. I løpet av den avgjørende tiden klarte ikke WHO å anbefale evidensbaserte strategier. Det var betydelig korrupsjon rundt inngrepene som ble fremmet og inngrepene som ble holdt tilbake. Det var ulike behandlingsalternativer tilgjengelig og bevis for å støtte dem. Likevel ble disse behandlingsalternativene undertrykt. I stedet ble et nytt medisinsk produkt presset fram som ikke er trygt og som ikke hadde langtidsdata. Det ble tydelig at WHOs anbefalinger ikke var drevet av hva som er best for folket, men snarere ble påvirket av spesialinteresser som dreide seg om milliarder dollar. Dessverre er WHO blitt kompromittert.

Forrige artikkelNavalny skal ha vært få dager unna å bli utvekslet da han døde
Neste artikkelMassakre: Minst 100 palestinere drept av Israel mens de sto i matkø