Et absurd politisk teater

0
Marionettene i mediene gjør det som de som trekker i snorene vil ha dem til å gjøre.
Av Nina Cappelen.

Med 9 års erfaring fra innsiden av norsk politikk i ulike roller og partier, har jeg opparbeidet en viss innsikt i politiske prosesser. I know the game. Politikk er et spill som handler om hestehandel, makt, karriere, status, og penger. For å nå toppen må man enten «ha partiboka i orden», eller beherske spillereglene. Helst begge deler.

I flere år fant jeg politikk som spennende å drive med. Jeg har alltid vært proaktiv og sannhetssøkende, og jeg oppnådde både tillit og innflytelse og følte at mitt bidrag gjorde en forskjell. Men etter at corona-viruset traff verden for fire år siden har det politiske spillet endret karakter.

La meg utdype.

Da coronaviruset traff verden og Norge stengte ned, følte jeg intuitivt at noe var fundamentalt galt. Det var som om min intuisjon ropte: «Stopp! Her er det noe som ikke stemmer». Dette var også grunnen til at jeg bestemte meg for å gjøre research og finne ut hva som egentlig foregikk i kulissene. Og jo mer jeg gravde, jo mer fant jeg. Mens de fleste rundt meg kavet rundt i frykt for «smitte», trakk jeg meg stille tilbake inn i mitt eget univers. Som introvert har jeg en naturlig dragning mot den indre verden, en egenskap som kom godt med under nedstengningen.

Etter å ha tenkt grundig gjennom saken, bestemte jeg meg for å begynne å skrive om pandemien og de eksperimentelle mRNA-vaksinene med kun betinget godkjenning. Da jeg publiserte min første artikkel på egen blogg i januar 2021 om de alvorlige bivirkningene av «vaksinene» (som første journalist i Norge), tok det helt av. Men jeg trosset hetsen i innboksen og i sosiale medier, og bestemte meg for å fortsette å skrive om temaet. Jeg ønsket å advare mine lesere om mine funn, og manet til forsiktighet. Fire år senere vet jeg med sikkerhet at jeg fikk rett. I pandemiåret 2020 var det ingen overdødelighet til tross for at mediene pumpet ut sin fryktpropaganda om hvor farlig dette viruset angivelig var. I dag vet vi at overdødeligheten først startet etter at «vaksinene» ble rullet ut.

På den globale politiske scenen har spillet endret karakter. Det som startet med et verdensomspennende virus i 2020 har siden utviklet seg til et farlig spill om verdenshegemoni mellom USA og Russland med proxykrigen i Ukraina, Israel/Palestina-konflikten, The Great Reset iscenesatt av World Economic Forum (WEF) med et konkursras uten sidestykke i historien, økende fattigdom og endeløse matkøer, pengetrykking og hyperinflasjon, masseinnvandring med påfølgende eskalering av vold og utrygghet i samfunnet, eksperimentering av en rekke samfunnsområder som blant annet elektrifisering av vitale samfunnsfunksjoner, og en rekke avsløringer av juks og svindel blant ledende politikere i regjering. I tillegg messes det stadig om at «kloden koker», mens eliten i realiteten driver værkrig med geoengineering.

Strategien ser ut til å være å skape krise på krise for å holde befolkningen i konstant panikkmodus slik at de blir opptatt av overlevelse og ikke får med seg hva som egentlig foregår i kulissene. Det groteske spillet i kulissene handler om overføring av befolkningens helsesuverenitet til WHO gjennom innføring av syntetisk biologi, digital valuta (CBDC) kontrollert av staten, bygging av Smartbyer med masseovervåking og tvangsvaksinering, utfasing av bilen, eksperimentering med et «grønt skifte» som destruerer vår vakre natur for å berike noen få med fellesskapets skattepenger, og innføring av et digitalt ID-pass. Mediene projiserer all skyld for samtlige kriser over på Putin eller Trump, og folket forventes å svelge de falske narrativene rått. Noe altfor mange tilsynelatende gjør. Samtidig er det ingen offentlig debatt om de viktige sakene, som overdødeligheten i hele den vestlige vaksinerte verden, masseutryddelse av truede arter, og nedbygging av verdifull natur som vi alle er gjensidig avhengige av. Og bak står banker, oligarker, og finansinstitusjoner og håver inn milliarder på elendigheten de selv har skapt mens statskassene plyndres for å berike den 1% som allerede har mer enn nok fra før. Folket blir påtvunget en omlegging av matindustrien de aldri har bedt om, og forventes å akseptere inntak av kreftfremkallende, labdyrket søppelmat initiert av Bill Gates. Mens folket spiser larver og insekter «for å redde klimaet», gasser eliten seg i den fineste indrefilet og kvalitetsvin på slottsball og rikmannsklubben i Davos, og hyrer inn prostituerte for å tilfredsstille sine lyster. Hykleriet fra de selvutnevnte «Guder», som har som heltidsjobb å drive med faenskap overfor folket de er satt til å lede, ser ut til å være endeløst.

Politikerforakten er nå så stor at den er til å ta og føle på. Den egentlige makten ligger selvsagt i hendene på oligarker og overnasjonale organ, og langt utenfor norske partier som driver rene Muppetshow på Stortinget og i regjering. Det er et absurd politisk teater vi er vitne til som nå må ta slutt før vår vakre planet gjøres ubeboelig for våre etterkommere. Måtte fornuften og kjærligheten til alt organisk liv seire til slutt.

Anything you’re not allowed to ask questions about, is something you should be asking more questions about.

– Tucker Carlson


Denne artikkelen ble publisert på Nina Cappelens Substack.

Forrige artikkelI Nord-Odal er 15 av 34 vindturbiner ute av drift
Neste artikkelBle Nuland sparket for sin rolle i Ukraina-fiaskoen?