Alvorlige bivirkninger knyttes til COVID19-vaksine

0

Av Nina Cappelen, forfatter og blogger.

I oktober 2020 ble en oversikt over mulige bivirkninger av Covid19-vaksinen presentert av Food and Drug Administration i USA (FDA tilsvarer det amerikanske helse- og omsorgsdepartementet red. anm.). Oversikten inneholder en omfattende liste over bivirkninger som skal overvåkes i forbindelse med administrering av vaksinen. Det skriver den amerikanske nettavisen Lifesitenews.

Alvorlige bivirkninger

FDA har utarbeidet et dokument med en liste over bivirkninger som inkluderer blant annet hjerneslag, hjerteinfarkt, encefalitt (hjernebetennelse), autoimmun sykdom, narkolepsi, leddgikt, blodsykdommer, fødselsskader, Kawasaki sykdom, og død.

Vaksineprodusenter har juridisk immunitet

Farmasøytiske selskaper kan ikke saksøkes i retten hvis vaksinene skader eller dreper noen. I stedet må personer som blir skadet eller dør av vaksiner (eller deres pårørende) søke om erstatning fra staten. Men det er ingen automatikk i at man er garantert å få erstatning. En økonomisk oppreisning vil uansett aldri kunne erstatte en ødelagt helse.

Hvorfor ta risikoen?

​I Norge er det pr 26. januar 2021 meldt om 33 dødsfall i forbindelse med Covid19-vaksinen.

Les også: Dette bør du vite om GMO

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Nina Cappelen.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.