Alvorlige bivirkninger knyttes til COVID19-vaksine

18
Nina Cappelen

Av Nina Cappelen, forfatter og blogger.

I oktober 2020 ble en oversikt over mulige bivirkninger av Covid19-vaksinen presentert av Food and Drug Administration i USA (FDA tilsvarer det amerikanske helse- og omsorgsdepartementet red. anm.). Oversikten inneholder en omfattende liste over bivirkninger som skal overvåkes i forbindelse med administrering av vaksinen. Det skriver den amerikanske nettavisen Lifesitenews.

Alvorlige bivirkninger

FDA har utarbeidet et dokument med en liste over bivirkninger som inkluderer blant annet hjerneslag, hjerteinfarkt, encefalitt (hjernebetennelse), autoimmun sykdom, narkolepsi, leddgikt, blodsykdommer, fødselsskader, Kawasaki sykdom, og død.

Vaksineprodusenter har juridisk immunitet

Farmasøytiske selskaper kan ikke saksøkes i retten hvis vaksinene skader eller dreper noen. I stedet må personer som blir skadet eller dør av vaksiner (eller deres pårørende) søke om erstatning fra staten. Men det er ingen automatikk i at man er garantert å få erstatning. En økonomisk oppreisning vil uansett aldri kunne erstatte en ødelagt helse.

Hvorfor ta risikoen?

​I Norge er det pr 26. januar 2021 meldt om 33 dødsfall i forbindelse med Covid19-vaksinen.

Les også: Dette bør du vite om GMO

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Nina Cappelen.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Jette1 Jette1 says:

  Netop…

  Hvorfor tage lige netop den risiko og, for hvad??

  I Danmark TVANGS “vaccinerer” de IMOD ALLE Internationale love og regler??

  Helt praecist HVEM tror de Danske myndigheder de er?? Fy for hel… :fu:

 2. Avatar for K11 K11 says:

  ​I Norge er det pr 26. januar 2021 meldt om 33 dødsfall i forbindelse med Covid19-vaksinen.

  Ja, de sluttet visst å oppdatere så snart de nådde tallet 33. Go figure.

  Hvorfor ta risikoen?

  Tja. Mot en sykdom med en dødelighet på under 0,1 promille er det vel verdt å ta en eksperimentell og hasteutviklet “vaksine” (som ikke er godkjent ennå) og som attpåtil øker smittespredningen og høyst sannsynlig forårsaker cytokinstorm, organsvikt og død hos de vaksinerte – når de faktisk blir infisert med det virkelige viruset. (Slik at media/regimet kan lage store skrekkoverskrifter om “ny mutasjon” som krever portforbud og tvangsvaksinering, osv.)

 3. Etter at 33 personer ble myrdet av vaksinen som ikke er en vaksine så endret de regler for hvordan vaksine dødsfall skal telles.
  Nå teller de alle som dør av vaksinen som Corona dødsfall som igjen genererer mer frykt som får flere til å ta dødsvaksinen og så har man det gående … …

  PCR testen som ikke er en test sørger for at folk tar livet av seg og barna sine med døds vaksinen.

  CDC går nå ut og krevet at alle bruker 2 eller flere masker på samtidig så det er tydelig at maskene er en del av befolkningsreduksjons agendaen.

  https://www.eutimes.net/2021/01/cdc-announces-all-travelers-must-wear-two-masks-threatens-arrest/

 4. Avatar for K11 K11 says:

  Meningsmålinger viser vel at ca 70 prosent av Norges befolkning vil ha vaksinene. Dette er nok til å gi flokkimmunitet, så da kan vel du og resten av de søtti prosentene ta vaksinen deres, og la de resterende tretti prosentene være i fred.

  Kos deg, og hvil i fred.

 5. Avatar for Joso Joso says:

  Jeg er egentlig ikke veldig bekymret for at du har rett, K11. Ingen i min familie skal ta vaksine, og de 70-80 prosentene av befolkningen som tar den er uansett de som nå går med munnbind og bidrar til hysteria. Om de får en cytokinstorm og deretter hviler i fred, så hva? Det ble gode tider for de gjenlevende etter svartedauen, just mentioning it, med hele gårdsbruk forlatt.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

10 flere kommentarer

Deltakere