Skriver master mot betaling: – Systemet er ødelagt

0
Master på bestilling

Masteroppgaver på bestilling. En nådeløs dom over «utdanningssamfunnet» vårt.

TROMSØ (TV 2): Martin Thaulow har 144 i IQ og skriver andres masteroppgaver mot betaling. Nå forklarer han hvorfor han ikke har dårlig samvittighet.

– Jeg sier nei til helserelaterte masteroppgaver og medisinstudenter. Det vil jeg ikke ha ansvaret for, sier Martin Thaulow. 

Kjerkols master om kunnskapsledelse hadde han imidlertid hatt samvittighet til å skrive.

– Det er en «bullshit-mastergrad», sier Thaulow.

Han tar 60.000 kroner per masteroppgave.

Regjering for plagiat og juks

19. januar måtte forsknings- og høyere utdanningsminister Sandra Borch trekke seg etter kopiering av andres tekst i sin masteroppgave. 

Sjøl om hun ble tatt i åpenbart plagiat, nekter Ingvild Kjerkol (Ap) for å ha gjort noe galt, skriver NRK.

At det ikke er noe intellektuelt eller politisk A-lag Jonas Gahr Støre har samlet rundt Kongens bord får vi beviser for hver dag. I tillegg har de oppvist et sjeldent antall tilfeller av juks og bedrag.

Den verste juksemakeren av dem alle er Støre sjøl

Ikke bare er Støre ansvarlig for den ukulturen som er typisk for denne regjeringa. Han er sjøl den verste. Det gjelder enten han øser ut penger til den korrupte Clinton Foundation eller ødelegger den sosiale strømforsyningspolitikken i Norge til fordel for EU og kraftspekulanter eller øser titalls av ukontrollerbare skattemilliarder over til våpenindustrien og ukrainske oligarker.

Og det gjelder når han og hans regjering systematisk rigger ned den norske rettsstaten til fordel for en mer og mer totalitær Smittevernsstat som han ønsker å legge inn under WHOs globale kontroll.

Sint på systemet

Vi vender tilbake til produsenten av masteroppgaver. TV2 skriver:

I 2024 har han hittil fått ti henvendelser fra masterstudenter som ønsker å kjøpe tjenestene hans, og han er ikke den eneste aktøren på markedet.

– Ser du på deg selv som en antihelt?

– Nei, jeg driver ikke med veldedighet. Jeg er sint. Akademiske samleobjekter verdsettes mer enn kompetanse, sier Thaulow.

– Flere vil hevde at det du driver med er både umoralsk og kritikkverdig. Hvordan forholder du deg til det?

– Jeg mener det kommer helt an på hva slags masteroppgaver man skriver. Jeg skriver masteroppgavene som ikke betyr noe – de som tas for å få høyere lønn og som ikke har noe med kompetanse i yrket å gjøre, sier Thaulow.

 – Men er det lovlig?

– Det er lov å produsere akademiske tekster. Det som ikke er lovlig er å levere det inn som eget arbeid, sier Thaulow.

Kommentar: Det er systemet som er råttent

Når nivået i akademia er slik at det kan masseproduseres bullshitoppgaver på denne måten er det naturligvis systemet som har gått av skinnene.

Vi har et bullshitsystem som produserer bullshitutredninger for å hausse opp bullshitpolitikere. Og systemet bekymrer seg ikke for at disse politikerne ikke har peiling, for deres jobb er ikke å forstå noe som helst eller gjøre noe av verdi. Deres jobb er å sørge for at det er ikke-valgte byråkrater i EU og WHO som har makta over det meste og at utenlandsk kapital fortest mulig får plyndre norske naturressurser.

Det er faktisk en fordel at de er bullshitpolitikere, for ellers kunne de kanskje få moralske skrupler mot det de holder på med. Nå er de bare så redde for å falle utfor kanten at de gjør hva som helst for å tekkes den egentlige makta.

:

Forrige artikkelStor avsløring: CIA fikk utenlandske allierte til å spionere på Trump-teamet
Neste artikkelFaglitterær forfatterforening trekker seg fra debatt med professor Glenn Diesen