Vil Ingeborg Senneset noen gang be om unnskyldning?

0
Av Kjetil Tveit.

Ofre og pårørende slikker sine sår etter den store forfølgelsen. Søndag presterte sjefsmobberen – Ingeborg Senneset – å kuppe offerrollen rett foran nesen til sine ofre, fordi hun nå blir konfrontert av ofrene.

Er det Ingeborg Senneset det er synd på?

En god kamerat av meg, en sykepleier, hadde satt seg grundig inn i hva vi visste – og ikke minst hva vi ikke visste – om mRNA-«vaksinene» mot covid-19 våren 2021.

Hans mor var også sykepleier, og kameraten min advarte henne mot denne høyst eksperimentelle mRNA-teknologien som ikke egentlig var en vaksine. Moren lyttet til ham, og valgte først å avstå.

Det hadde kommet ut i mediene at enkelte helsepersonell, både i utlandet og i Norge, døde etter vaksinering og de ble offisielt registrert som mulige dødsfall av «vaksinen».

Norske myndigheter valgte tidlig å gå ut å advare mot å vaksinere ekstra gamle og syke etter at det ble kjent at ikke alle overlevde dette eksperimentet, som det jo var.

En norsk forsker hadde funnet ut at det skjedde noe med blodet etter injeksjonene.

I tillegg kom det fram at små betennelser i intraventrikulært septum – der de elektriske impulsene brer seg i hjertet – forårsaket av spikeproteiner – ga forstyrrelser i hjerterytmen.

Sistnevnte blir dessverre ikke undersøkt av patologene i Norge ved obduksjon av alle disse plutselige dødsfallene. Et nytt fenomen som man senere kalte SADS (Sudden Adult Death Syndrome).

Moren var avdelingsleder der hun jobbet, men kjente på et gradvis større press fra en overlege og fra kolleger. Etter hvert som presset økte, måtte hun til slutt spise ved et eget bord i pauserommet. Hun hadde blitt alene og utfrosset.

Til slutt gav hun etter for dette enorme psykososiale opplegget og vaksinerte seg likevel. 13 dager etter den andre dosen falt hun om. Pårørende forsøkte med livredning, men når ambulansepersonellet ankom var hun død av hjertestans.

Flere eksterne patologer som har lest rapporten tror dødsfallet skyldes mRNA-vaksinen.

Jeg har fått lov å dele denne historien av min kamerat, men han ønsket ikke at jeg skulle bruke hans navn av hensyn til andre pårørende.

Det ligger en liten uvisshet her. Det er ikke hundre prosent sikkert at det var vaksinen hun døde av, men vi vet at flere helsepersonell døde på denne tiden som offisielt ble registrert som vaksine-dødsfall.

Mye tyder på at også denne moren og sykepleieren ble mobbet inn i døden slik som så mange andre som tok vaksinen grunnet gruppepress, og ikke fordi de var i risikosonen for covid.

Forfølgelsen var basert på en løgn

Den samme våren spurte jeg Pfizer Norge om de kunne dokumentere at mRNA-vaksinen hadde effekt mot smittespredning. De svarte at det kunne de ikke (1).

Legemiddelverket hadde hele tiden på sine nettsider at vi ikke visste om den kunne ha effekt mot smittespredning.

Det europeiske legemiddelverket, EMA, sier at mRNA-vaksinen ikke ble godkjent til formålet å redusere smittespredning. Den er ikke ment til dette formålet.

Det var en diger bløff at mRNA-vaksinen hindret smittespredning.

Denne bløffen ble blant annet til ved at selveste Aftenposten sin egen helseskribent, som også er sykepleier, repeterte det mange nok ganger. Det skulle bli «sant» ved at Senneset «banket det inn».

Hun kan ikke si at hun ikke visste. Hun hadde helt sikkert mulighet til å kontakte Pfizer Norge, slik jeg gjorde. Eller Legemiddelverket. Eller EMA.

I stedet skrev hun denne overskriften i november 2021:

«Uvaksinert helsepersonell bør få vaksine eller bli omplassert» (3).

De uvaksinerte var noen «spedalske» skikkelser man måtte ta avstand fra, fordi de – i motsetning til de vaksinerte – var smittsomme.

For å smøre inn hvor farlige de vaksinerte var – basert på Sennesets egen løgn – forklarte hun at uvaksinerte dreper sine pasienter:

«Omkring én av ti helsearbeidere i Norge er ennå ikke vaksinert. Og noen av de uvaksinerte har dessverre smittet videre. Det har ført til dødsfall.»

Senneset brukte mange diabolske metoder, og skapte et diabolsk miljø. Slik som denne overskriften, som riktig nok omhandler en annen vaksine, men illustrerer hennes metoder:

«Du er ikke nødvendigvis idiot om du er skeptisk til vaksiner. Men du er smittsom.»

Man skulle tro at sånne billige triks – at man er en smittebærende idiot om man ikke sluker hennes skitne markedsføring med agn og krok – ikke ville bite på voksne folk. Men det festet seg tydeligvis i underbevisstheten i gruppe-psykosen.

Senneset som mottok kommunikasjonspriser fra markedsførings-konseptet hadde et av Norges største mikrofonstativer og spalteplass.

Det var ikke lenger grenser for hvordan vi alle skulle få lov å jakte «de nye jødene».

NRK kastet seg på Sennesets retorikk med følgende overskrift:

«Bli med i debatten: Ja eller nei til uvaksinerte julegjester?»

En annen sykepleier jeg kjenner fikk telefon fra sin far som foreslo at de kanskje ikke burde komme hjem til jul siden hun var uvaksinert.

Mange feiret jul alene i 2021, og mange familier er splittet for resten av livet.

Alt basert på kanskje Norgeshistoriens største bløff med Senneset i spissen, men også resten av kommunikasjonsteamet som skjulte seg bak en luguber fasade av «evidensbasert medisin».

På toppen av det hele stemplet Senneset alle som tvilte på hennes markedsføring fra helvete, som «konspirasjonsteoretikere».

Mange som aldri var i risikogruppen for covid-19 har nå irreversible og alvorlige sykdommer, noen er døde, noen kan forvente tapte leveår grunnet kronisk sykdom, og mange lider av blødninger fra livmorvevet eller har fått utelatt mens. Unge kvinner bekymrer seg for om de noen gang kan bli med barn.

Offeret Ingeborg Senneset

På søndag søkte Senneset (igjen) trøst, og skrev melodramatisk på sin Facebookvegg om den vonde tiden før jul da hun hadde blitt hetset av vaksinemotstandere.

Jeg gir blaffen i om du Ingeborg var lei deg før jul.

Mange av de som er sinte på deg er ofre eller pårørende etter ditt bedrag og din giftige psykologiske kampanje der du misbrukte din forvokste spalteplass.

Du er intelligent nok til å vite at du løy. Vaksinen var aldri ment å redusere smitte. Det du gjorde er etter min mening kriminelt og bør straffeforfølges. Jeg håper at du får en rettferdig dom for det du har gjort.

Ikke mest fordi jeg ønsker hevn, men fordi noe lignende aldri må skje igjen. Folk må vite at hvis de lyver i markedsføringen og lager et djevelsk psykososialt klima, så får dette konsekvenser.

Hvis du får din fortjente straff Ingeborg, så kan Norge bli et bedre land på lengre sikt. Det gir et signal om at vi ikke tillater kriminell markedsføring av suspekte produkter som vi ikke vet noe særlig om.

Jeg syns det var smålig, selvsentrert og kvalmt av deg å framstå som offeret på søndag. Sender du ingen tanker overhode til alle de du har skadet?

Har du noen gang vurdert en beklagelse for det du har gjort?

Du påstod at dine uvaksinerte sykepleierkolleger drepte pasientene. Og hvor mange er blitt skadet eller har dødd på grunn av din kampanjejournalistikk for eksperimentelle vaksiner, Senneset?

Referanser:

https://www.bt.no/btmagasinet/i/xgnvon/koronavaksine-alvorlig-syk-etter-to-sproeyter

Ingeborg Senneset: Uvaksinert helsepersonell bør få vaksine eller bli omplassert

NRK: Bli med i debatten: Ja eller nei til uvaksinerte julegjester?


Dette er et leserinnlegg som retter seg direkte mot Ingeborg Senneset.

Hun har naturligvis full tilsvarsrett på steigan.no.

Forrige artikkelVaksineskandale: mRNA-vaksiner svekker immuniteten og øker dødeligheten
Neste artikkelGuterres: Å nekte en palestinsk stat er «helt uakseptabelt»