Vaksineskandale: mRNA-vaksiner svekker immuniteten og øker dødeligheten

0
As COVID-19 vaccines become widely available, concerns have arisen regarding potential adverse effects of the vaccines, including allergic reactions, vaccine-induced thrombotic events, and antibody-dependent enhancement of disease.

Av enigma, Foreningen fritt vaksinevalg.

I en helt ny studie (18.01.24) har man funnet bekreftelse på at mRNA vaksinene senker immunforsvaret mot COVID ved å oppskalere den hemmende immunkomponenten IgG4. Dette er en mekanisme man gjenkjenner fra allergivaksinering. Rapporten foreligger som preprint.

Tradisjonelt fungerer allergivaksinering ved å dempe en overdimensjonert immunologiske respons på en triggere som pollen, bistikk, matvarer osv. Det er derimot ikke hensiktsmessig å dempe immunforsvaret i tilfeller der kroppen blir angrepet av invasive patogener, slik som virus og bakterier.

Immunresponsen man har observert ved gjentatte mRNA-vaksiner fungerer ved å redusere kroppens sensitivitet for inntrengeren, slik at immunforsvaret ignorer viruset framfor å eliminere det.

Studien sammenligner immunrespons hos personer vaksinert med en ordinær vaksine i forhold til mRNA-injeksjoner fra Moderna og Pfizer. Her fant man en kraftig økning av den immundempende komponenten IgG4.

Ifølge studien skjer det et klasseskifte mellom immunstoffer som svekker og de som fremmer immunrespons. Data fra forskningsrapporten viser hvordan IgG3 som gir en potent beskyttelse mot COVID-19 skiftes til IgG4 som demper immunforsvaret. Disse forholdene medvirker til å skade kroppens forsvar mot viruset i dobbelt forstand.

«Compared with recipients of prior mRNA vaccine, anti-S IgG3 levels were markedly higher (>10-fold) after three or four homologous doses of NVXCoV2373. By contrast, much higher anti-S IgG4 levels (>75-fold) were observed following repeated mRNA vaccination, but not after three or four homologous doses of NVX-CoV2373 (Fig. 1A). The fourth dose of NVX-CoV2373 also appeared to enhance surrogate signals for ADCP, ADCC, and ADCD activities in recipients of prior mRNA vaccine, though the effect was greater after a fourth homologous dose of NVX-CoV2373 (Fig. 1B).»

Preprint studien understøttes av tidligere forskningsarbeider (22.12.22) med tilsvarende funn i tilslutning til boostervaksinering. Studien er gjennomgått her og her

Kilder:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2024.01.17.24301374v1.full.pdf

https://www.science.org/doi/10.1126/sciimmunol.ade2798

https://www.igor-chudov.com/p/mrna-technology-is-the-culprit-behind

https://www.igor-chudov.com/p/booster-caused-immune-tolerance-explains?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

https://www.rintrah.nl/the-trainwreck-of-all-trainwrecks-billions-of-people-stuck-with-a-broken-immune-response/embed/#?secret=m9vPrVgQ3n#?secret=5aKjg8PF2l


Denne artikkelen ble publisert av Foreningen Fritt vaksinevalg.

Forrige artikkelHydrogen – et utdatert vidundermiddel?
Neste artikkelVil Ingeborg Senneset noen gang be om unnskyldning?