Men er det bevist?  Tenk om det er feil!

0
EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen og kommissær Paolo Gentiloni under presentasjonen av klimapakken. (Foto: Claudio Centonze, EC Audiovisual Service)

Av Eilif Johannesen, leserinnlegg.

La oss si at dette er riktig – CO2 er noe vi skal bekjempe og FN har rett – kloden er i ferd med å bli ulevelig. Da er spørsmålene:

– Er dette noe folket er villig til å dø for?

– Er dette noe folket har blitt spurt om?

Det må være et soleklart krav at hvis man velger tiltak som ødelegger landet, gjør folk fattige, skaper frykt som tar livet av folk, fjerner fremtidstro, gjør at folk og bedrifter går konkurs og gjør at folk fryser og/eller sulter – så må man vite at årsaken er utvetydig klar (bevist), opplest og vedtatt. Her må man være absolutt hundre prosent sikker.

Jo tøffere tiltak man foreskriver – jo sikrere må man være. Mer sikker enn 100% er vanskelig for de fleste, men sikkert ikke for de som skulket matematikktimene.

Når Kjerstin Braathen i DnB under møte i WEF forteller at «Folk må lære å lide», Erna Solberg sier at «Nå må vi alle stramme inn» og Jonas Gahr Støre sier «Jeg utelukker ikke et nytt skrekkår», så må det være en forutsetning at hvis folk skal lide, så må de også vite og akseptere at dette er nødvendig og at det ikke finnes noen alternativer. Kort sagt – folk må være overbeviste om at hestekuren vi nå gjennomlever er tvingende nødvendig.

Når Espen Barth Eide feirer at Norge skal legge ned den eneste inntektskilden vi har av betydning, så må det være hevet over enhver tvil om at dette er både nødvendig og fornuftig å gjøre. Guterres sa nylig at vi er forbi «point of no return» og det er umulig å puste osv. Det merkelige er at det er alltid 10 år til verden går under.

Men er det sant? Det er i alle fall mange som ikke tror på dette og det finnes svært intelligente mennesker og oppdaterte, kunnskapsrike mennesker som er villige til å stille i en debatt for å få avklart en gang for alle hvorvidt vi har en klimakrise som betinger alle de drastiske tiltak som er satt i gang. De som ikke tror på en klimakrise og at dette skyldes menneskelig påvirkning, har gjentatte ganger invitert til debatt, men motparten vegrer seg. Hva sier dette om motparten?

Det er et helt ubegripelig antall milliarder som legges inn i å bekjempe gassen – kun basert på en beslutning om at dette er helt nødvendig. Selv om det skulle være nødvendig, er det helt utrolig at man samtidig velger å legge ned den eneste næringen både Norge og EU er fullstendig avhengig av.

Faktisk er det slik at CO2 enten er en farlig gass eller en nyttig gass.

Med andre ord – det er helt nødvendig å sette sammen en gruppe av eksperter fra begge hold for å få avgjort om det foreligger en klimakrise som berettiger alle de tiltak som nå settes ut i livet. Målsettingen må være å finne ut: Hva er udiskutabelt sant?

For min egen del kan jeg love at dersom en slik debatt skulle bevise, utenfor enhver tvil, at det foreligger en klimakrise, skal jeg beklage alt jeg har tidligere har skrevet og dokumentert. Jeg skulle deretter lojalt ha fulgt opp alle tiltak som anses nødvendige fordi vi har en slik klimakrise.

Politikerne gjennomfører nå en rekke tiltak som medfører at:

– Matvareprisene går opp

– Rentene går opp

– Arbeidsledigheten vokser

– Veldig mange bedrifter legger ned

– Det fødes svært få etnisk norske barn

– Det blir en voldsom utrygghet i samfunnet

– Det er vedtatt å fase ut våre eneste inntektskilde av betydning

– Vi har fått en rekke fattige som ikke har råd til tilstrekkelig mat, varme eller tak over hodet

– Norge bruker ekstremt mye penger (hundrevis av milliarder årlig) på immigranter

– Norge deler årlig ut ekstremt mye til alle slags tiltak i utlandet

Svært mange har problemer med å betale regningene sine og må velge mellom mat, varme eller å betale lån. Dette er basisvarer vi ikke kan velge bort. Noen har gjerne kjøpt en bolig som i dag blir for kostbar (som følge av feilvurdering, arbeidsledighet, sykdom eller uforutsette forhold for øvrig), men alle må kunne spise seg mett og alle trenger varme.

Alt bygger på at vi må nå klimamålene og vi må redusere CO2 for ellers blir jordkloden ulevelig. Dette medfører at svært mye skal elektrifiseres; oljeinstallasjoner, busser, privatbiler, drosjer, ferger, båter og fly. Vi har gitt bort arvesølvet (vannkraften) og EUs lover har forrang fremfor Norges Lover. Vi har innført mer enn 15000 direktiver og lover som i stor grad er til ugunst for Norge og krav innføres uten at vi blir hverken hørt eller konsultert. Det skjer så mye nå at det rett og slett er vanskelig å følge med. Det vedtas krav til boliger som vil koste mellom 500.000 og 1.500.000 pr. bolig. Hva skjer når folk ikke har råd til dette?

Kanskje bruker vi mer strøm enn gjennomsnittet i EU. I mange land bruker de derimot gass til både oppvarming og matlaging. Når det gjelder oppvarming, så er middeltemperaturen på Rhodos og Finnmark ganske forskjellig og i mange boliger har de dessverre ikke alternative varmekilder heller.

Alt bygger altså på en «sannhet» som forfektes av konge, regjering, politikere, NHO og LO. Ikke-demokratiske og ikke-valgte organisasjoner som WHO, FN og EU dikterer hva våre politikere skal gjennomføre av kostbare tiltak – ofte på bekostning av våre soleklare interesser.

Personlig er jeg allerede lei av at alt nå kalles klimakompensert og bærekraftig. Jeg finner disse uttrykkene overalt. Selv sydenturen som det advares så intenst om, hevdes nå å være klimakompensert – både reisen og hotellet. Ingen forteller hva man har gjort for å oppnå dette, men det står nå der som en irriterende og uforståelig påstand.

Og kunne ikke Toro i det minste finne noe annet å klimakompensere enn ertestuingen. Jeg spiser den av og til og må beskjemt innrømme at jeg ikke har merket noen forskjell fra før den ble klimakompensert. Etter inntaket av stuingen, hender det at jeg synder (den kan faktisk skape luft som vil ut).

Det koster Norge som nasjon mange milliarder å kjempe en kamp mot CO2. I tillegg koster det verden et så stort antall milliarder at jeg ikke skal prøve på å kvantifisere det. Personlig tror jeg at denne absurde kampen vil påføre Vesten sitt banesår. Så hva om det hele bygger på et falsum? Det burde jo være helt grunnleggende for alle som skal bruke et fantasibeløp på dette å få avgjort om det i det hele tatt er sant.

Og hvorfor skal vi klare å løse noe som har feilet og kontinuerlig feiler i alle andre land?

Akkurat nå har vi en kuldeperiode. Det er vinter og det burde kanskje ikke komme som en veldig stor overraskelse. Media har tatt frem de store krigstypene og jeg leser daglig om sibirkulde. Vel – jeg skal innrømme at minus 43,6 grader i Bottenviken hører rimelig kaldt ut, men jeg har hørt om slik kulde mange ganger i min levetid.

Men da er det alltid slik at – Virkeligheten trumfer alt!

Når det gjelder klimaet og forskning på dette, så er det mildest talt en uoverkommelig oppgave. Klimaet kan ikke modelleres fordi det er et utall av variabler som vi ikke har kontroll over. Selv om det har blitt lagt ned enorme summer i dette, viser jo resultatene gang på gang at klimaforskerne tar feil – ekstremt feil.

Resultatene kan typisk presenteres i en Gauss-kurve hvor alt som er normalt gir et stort antall funn. Derimot er det de helt ulogiske og absurde konklusjoner som hausses opp. Altså ytterst på Gauss-kurven som viser at dette er helt usannsynlig og statistisk helt insignifikant er det som presenteres som MULIG utvikling. Dette er å sabotere vitenskapen og føre folk bak lyset for å skape frykt.

Dette er faktisk uhyre enkelt. Virkeligheten trumfer ALT. Hvis Eli Kari sier: «No he me bruka 30 millone krune på eit dataprogram som seie at i morgo vert da orkan, møkje regn og 10 grade» og dagen etter opprinner med vindstille, sol og 20 grader, så er det faktisk dette som er fasiten. Hvis dette stadig gjentar seg, så er modellen feil. Jeg har lest en mengde bestillingsverk som forteller hvor fælt det skal bli. Jeg ser ikke noe poeng i å lese flere eventyr. Det er ikke synd på de som har gjennomskuet svindelen – det er de som er skremt som begår selvmord.

Jeg fikk tidligere besøk av to kvinner fra Jehovas Vitner. De kunne fortelle meg at jorden snart går under. Jeg smilte overbærende til dem. Hvorfor skal vi tro på andre som stadig kommer med tilsvarende profetier?

Jeg vil anta at de fleste selvmord i Norge enten skyldes frykt for klimaendringer skapt av fanatikere eller at denne irrasjonelle frykten er en sterk medvirkende årsak. I lille Norge tar ca. 650 mennesker livet sitt årlig. De farligste propagandafolkene er de som fortsetter å skape ubegrunnet frykt selv når de ikke får betalt for det.

FHI: «Selv om selvmordsraten er lavere nå enn den var på 90-tallet, ligger den fremdeles betydelig høyere enn nivået før 1960».

Også i egen familie har jeg noen som går rundt og bekymrer seg for klimaet og jeg synes synd på dem. Jeg har studert klimaet og været 150 år tilbake og kan fremlegge bevis for at klimaet alltid har vært i endring (uavhengig av CO2, biler, oljeutvinning osv.)

Jeg anser det for en håpløs kamp når jeg møter på folk som er fullstendig faktaresistente. Jeg bruker mye tid på å berolige min familie med at det i alle fall ikke er høyere temperatur de skal være bekymret for.

Det nedenstående har jeg kopiert fordi jeg synes det er så skremmende at noen velger å tro på dette eller ikke tar initiativ til å berolige de som er besatt av frykten.

Torill Jennie Berg-olsen (2019):

«En jente på 14 år sa til meg at vi MÅ demonstrere for klimaet. For om FEM år slukker sola! Da dør vi..

Hva i all verden er det som skjer? Og så står Erna, Ola Elvestuen og maaange andre uansvarlige voksne og politikere og bejubler det de tildels små barn demonstrerer mot.??»

Ærlig talt synes jeg dette er ekstremt skremmende. Jeg frykter at de som tror på dette, kan ta sitt eget liv før solen slukker (det er i 2024 i h.t. ovenstående). Her skulle Elvestuen, hvis han var mann, forklart at dette er tull.

Når FN bestiller en rapport, så får de tilfeldigvis det de ber om. Jeg kjøpte hytte i 1996 og på de årene har ikke vannstanden økt en eneste millimeter og været er fullstendig normalt (som forventet).

Men hverken du eller jeg trenger å lure på dette – ifølge et utall av såkalte eksperter har verden gått under en rekke ganger i min levetid. DE TOK FEIL hver eneste gang og det eneste du trenger å vite er at de tok feil. Da er det vårt faktiske vær som er fasit og ikke en modell som stadig feiler til tross for at millioner er brukt på den.

Hele Bjørvika med Operaen, Munch-museet, Nasjonalbiblioteket, Oslo S, en mengde nybygg med leiligheter og kontorer ligger så vidt over vannkanten. Noen vet noe..

Det eneste jeg frykter litt, er at det åpenbart blir kaldere. Forresten trodde jeg lenge at Grønland var et lokkenavn eller laget som ironi. Det var derimot svært fruktbart da vikingene dyrket korn der, så navnet var en god beskrivelse. De måtte forlate landet da det ble for kaldt til å dyrke korn der. Da et dansk forskningsteam besøkte Grønland i 1936, viser bildene at isbreer, vi frykter vil smelte i dag, den gang var helt borte. Forresten kan vi ikke dyrke korn i Norge når det blir 2 grader kaldere heller.

Forrige artikkelUSA: Føderalt ansatte legger ned arbeidet mot Bidens støtte til Gaza-nedslaktingen
Neste artikkelHelsingforskomiteen er en propagandaorganisasjon