Davosmilliardærene vil nå skremme oss med «Disease X»

0

Etter suksessen med å tvinge verden til å godta totalitær undertrykking uten sidestykke på globalt nivå under den såkalte pandemien forbereder World Economic Forum, WHO og resten av de globale milliardærmafiaen å legge opp til oppfølgeren. I sesong 2 har uhyret som skal tvinge oss til å godta internering, reiseforbud, masketvang og digital ID fått navnet «Disease X». Det er et av hovedtemaene på lususretreaten i Davos denne uka. Men hva slags manusforfattere er dette? Kunne de ikke ha funnet på et mer spenstig navn i det minste?

«Disease X» betyr «Sjukdom X» og er altså en hypotetisk sjukdom, en sjukdom som ikke finnes, men som de skremmer med.

World Economic Forum: Preparing for Disease X

Og de vanlige yrkeskriminelle er i full sving, slik som Bill Gates, naturligvis:

Denne storyen er så tynn at det er et mirakel at mediene klarer å omtale den uten å utløse latterkrampe i studioene. Men det er fordi mediene stort sett eies av den samme finanskapitalen som eier den farmasøytiske industrien, våpenindustrien og alt det andre, kort sagt de 1000 multinasjonale selskapene som er medlemmer av WEF og deres eiere, de vanlige mistenkte.

Folk over hele verden var dårlig forberedt på koronadiktaturet. Vi burde ha lært denne gangen.

Vil vi unngå en global fascisme på steroider, er det ikke noe annet å gjøre enn å gå til kamp mot den.

På steigan.no finner du mer enn 120 artikler om World Economic Forum.

Forrige artikkelNorske kraftpriser avgjøres av tyske politikere
Neste artikkelDonald Trump: – Digitale sentralbankpenger er en trussel mot vår frihet