Texas vs Pfizer

0

Statsadvokaten i Texas saksøker Pfizer for feilaktig fremstilling av Covid-19-vaksineeffektivitet og konspirasjon for å sensurere den offentlige diskursen. Det finnes enda noen maktpersoner som tør å bane vei for at sannhet og rettskaffenhet skal ligge til grunn for vår samfunnsutvikling. Dette søksmålet gir oss håp! Verden har blitt ført bak lyset.

Av Susanne Heart

1. desember 2023

30. november 2023 | Pressemelding:

Texas’ statsadvokat Ken Paxton har saksøkt Pfizer for ulovlig å vri sannheten om effektiviteten av selskapets COVID-19-vaksine og forsøke å sensurere offentlig diskusjon om produktet.

Pfizer utførte falske, villedende og misvisende handlinger ved å komme med ubegrunnede påstander om selskapets COVID-19-vaksine, i strid med Texas Deceptive Trade Practices Act.

Selskapets utbredte påstand om at vaksinen hadde 95% effektivitet mot infeksjon var svært villedende. Dette var en beregning av såkalt «relative risk reduction» for vaksinerte individer i Pfizers initielle to måneders kliniske forsøksresultater. FDA-publikasjoner indikerer at «relative risk reduction» er en villedende statistikk som «påvirker» forbrukerens valg i overdreven grad. Pfizer ble også på det tidspunktet informert om at vaksinebeskyttelse ikke nøyaktig kunne forutsies utover to måneder. Likevel skapte Pfizer et villedende inntrykk av at vaksinebeskyttelsen var varig og tilbakeholdt informasjon som motsa påstandene om varigheten av beskyttelsen fra offentligheten. Til tross for at kliniske forsøk ikke målte om vaksinen beskytter mot smitte, satte Pfizer i gang en kampanje for å skremme publikum til å ta vaksinen som en nødvendig tiltak for å beskytte sine kjære.

I virkeligheten levde ikke Pfizers produkt opp til selskapets påstander. COVID-19-tilfeller økte etter utbredt vaksinering, og noen områder så en høyere prosentandel dødsfall fra COVID-19 blant den vaksinerte befolkningen enn blant de uvaksinerte. Da feilen med produktet ble åpenbar, forsøkte Pfizer deretter å tie ihjel sannhetsformidlerne. Søksmålet påpeker: «Hvordan responderte Pfizer da det ble klart at vaksinen deres sviktet, og “melkekuen” deres var truet? Ved å true de som spredte sannheten, og ved å konspirere for å sensurere kritikerne. Pfizer betegnet de som spredte fakta om vaksinen som ‘kriminelle’. Det anklaget dem for å spre ‘feilinformasjon’. Og de presset sosiale medieplattformer til å tie fremtredende sannhetsformidlere.»

Statsadvokat Ken Paxton ble i vår forsøkt fjernet gjennom omfattende anklager men ble frikjent på alle punkter.

«Vi søker rettferdighet for befolkningen i Texas, mange av dem som ble tvunget av tyranniske vaksinepåbud til å ta et defekt produkt solgt gjennom løgner,» sa Attorney General Paxton. «Fakta er klare. Pfizer fortalte ikke sannheten om deres COVID-19-vaksiner. Mens Biden-administrasjonen brukte pandemien som et våpen for å påtvinge ulovlige folkehelseforordninger på befolkningen og berike farmasøytiske selskaper, vil jeg bruke alle verktøy jeg har for å beskytte våre borgere som ble villedet og skadet av Pfizers handlinger.»

Søksmålet følger etter riksadvokat Paxtons etterforskning av Pfizer og andre vaksineprodusenter kunngjort tidligere i år.

For å lese stevningen, klikk her.

Reuters om saken.
FOX Business om saken.


Fra nyhetsbrevet til Susanne Heart.

Forrige artikkelNew York Times: Israel visste om Hamas’ angrepsplaner over ett år før
Neste artikkelRapport beskriver hvordan Israel med vilje angriper sivile i Gaza