Militære kontraktører brukte antiterror-taktikk mot det amerikanske folket

0
John Kelly, Graphika (t.v.), John Brennan, tidligere CIA direktør (midten) og Rand Waltzman, RAND Corporation (t.h.) Bildene er manipulert.

Under forrige torsdags kongresshøring i USA om militarisering av den føderale regjeringa insisterte demokratiske medlemmer av kongressen på at sensurtiltak fra grupper som Cyber Threat Intelligence League (CTIL), Election Integrity Partnership (EIP) og Virality Project (VP) var godartet og ikke et brudd på det første grunnlovstillegget.

Vi klipper fra innlegget til Alex Gutentag i Public:

Men CTIL-filene, en mengde dokumenter som en varsler leverte til Public and Racket, avslører at amerikanske og britiske militærkontraktører utviklet og brukte avanserte taktikker – inkludert å kreve at sosiale medieplattformer endrer tjenestevilkårene – for å forme opinionen om Covid-19, og at det å fjerne innhold bare var en strategi som ble brukt av Censorship Industrial Complex.

CTI League, som samarbeidet med Department of Homeland Securitys Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA), hadde som mål å implementere noe kalt «AMITT», som sto for «Adversarial Misinformation and Influence Tactics and Techniques.»

AMITT var et desinformasjonsrammeverk som inkluderte mange støtende handlinger, inkludert arbeid for å påvirke regjeringens politikk, diskreditering av alternative medier, bruk av roboter og marionetter og pusjing av kontrameldinger.

De spesifikke «mottakene» mot «desinformasjon» i AMITT og dets etterfølgerrammeverk, DISARM, inkluderer mange som er framhevet i en studie av Censorship Industrial Complex:

  • «Lag en policy som gjør sosiale medier til desinformasjon»
  • «Sterk dialog mellom den føderale regjeringen og privat sektor for å oppmuntre til bedre rapportering»
  • «Marginaliser og diskrediter ekstremister»
  • «Navn og skam-påvirkere»
  • «Simuler feilinformasjon og desinformasjonskampanjer, og svar på dem, før kampanjer skjer»
  • «Bruk banktjenester for å kutte tilgangen»
  • «Indoktrinere befolkninga gjennom opplæring i mediekunnskap»

For saker som Russiagate-svindelen, laptopen til Hunter Biden og Covid-19 har organisasjoner innen Censorship Industrial Complex brukt mange av DISARMs støtende metoder som skrivebordøvelser, psykologisk indoktrinering, propagandameldinger og straff for dissens. Til og med dets ekstreme forslag om ta fra dem bankkonti ble brukt mot Canadas Freedom Convoy.

Les: Inside The Censorship Industrial Complex

Video made by Stanford Internet Observatory’s Renee DiResta for the Department of Homeland Security shows how millions of Americans were secretly censored.

Kommentar:

Gjennom de amerikanskdominerte sosiale mediene fikk denne typen militarisering av ordskiftet naturligvis også stor betydning i land som Norge, ikke minst fordi Norge er så konsensusfiksert som det er og der politikere og medier har en innlært evne til å hoppe i takt.

Det er jo betegnende at i USA har man kongresshøringer om denne typen manipulasjon. Noe liknende ville være bortimot utenkelig i Norge.

Forrige artikkelAksjespill tyder på forhåndskunnskap om angrepet 7. oktober
Neste artikkelHvem vil vinne Israels olje- og gasskrig?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.