Preben Aavitsland er en sleip faen

0
Preben Aavitsland tror at vaksinene er effektive og har ingen forklaring på hvorfor de vaksinerte blir sjuke.
Av Kjetil Tveit.

Faktisk.no vil aldri klare å bortforklare min påstand at Preben Aavitsland er en sleip faen, og her er hvorfor:

I 2009 fikk hovedsakelig Norge, Sverige og Finnland en pandemi av vaksinelobbyister som påsto at vi hadde en storkrise med svineinfluensa som var så stor at vi måtte «breisprøyte» med en nødgodkjent Pandemrix-vaksine (for at noen skulle tjene penger).

Denne lobbyen fikk ikke helt fotfeste i de andre av verdens land, men Bjørn Guldvog tok imot dem med åpne armer.

Etter at norske, svenske og finske medier hadde vært med på unotene, og skremt folk til å ta den unødvendige vaksinen «fant man ut» at den var farlig.

I norges tyngste fagorgan, FHI, visste man selvsagt at det var et kommersielt stunt det hele. Preben Aavitsland sa i ettertid ifølge Tidsskriftet:

«Vi påla oss selv en unødvendig lojalitet overfor Helsedirektoratet. Det var de som skulle styre dette.»

«Slik sett ble den kollegiale lojaliteten vurdert som viktigere enn lojaliteten overfor det norske folk.»

«Vi skulle fortalt hva vi visste.»

«Altså, vi lo av det.» (1).

Professor Preben Aavitsland visste hele tiden at det ikke fantes noen grunn til å eksperimentere med farlig vaksine på alle disse barna. Han bare lo han. Og han tidde stille til mediene. Han gadd ikke å si noe. Han hevet sin lønn… og lo.

Den kommersielle, og falske helsehåndteringen, som kvester befolkningen får Bjørn Guldvog og helsedirektoratet ta seg av, tenkte han vel, så får vi i FHI stå på bakrommet og fnise og se hvor syke de jævla barna blir. Det var jo ikke hans barn.

Senere har vi erfart at Bjørn Guldvog (husk han kommersielle, løgnaktige fyren som også var i Debatten) under pandemien mottok instrukser fra «noen» om en helt ny måte å håndtere pandemi på som var stikk i strid med eksisterende, evidensbaserte planer i Norge.

Og ikke nok med det. Guldvog rotet bort de gule lappene med møtereferater som kunne ha avslørt hvor instruksene kom fra.

Og ikke nok med det. Det hele skal holdes hemmelig i 60 år.

Senere fikk vi vaksiner i 2021 som også var eksperimentelle og nødgodkjente. Husk at det gikk galt sist man nødgodkjente, og offisielle tall er allerede langt, langt verre denne gang.

Presset for å vaksinere seg var enormt. Noen mistet jobben, noen fikk ikke være med i fadderuken ved studiestart fordi de ikke hadde vaksinepasset i orden, og mange fikk ikke besøke dem de var glad i.

Alt dette for en vaksine som man på dette tidspunktet visste ikke kunne hindret smitte. Altså enda et kommersielt vaksinebedrag i ledtog av Bjørn Guldvog og gjengen. Smittereduksjon var jo eneste mulig rasjonal ved passet… altså et bedrag.

«Når global helse blir business» kunne vi lese i Aftenposten Innsikt i mars 2022. Ifølge artikkelen dreier det seg om at WHO er privat-drevet av kommersielle aktører som får mer og mer makt over folkehelsen (2). Da trenger vi nødvendigvis debatt.

Preben Aavitsland vet utmerket godt om denne korrupsjonen som blir bare verre og verre hvis vi ikke gjør noe. Han sto jo selv og lo av det hele allerede i 2009. Han vet at det private WHO vil ta fingeren, og så hele hånda. Han vet alt dette.

Til tross for at han har sett lidelsene fra skadede barn på grunn av Guldvogs ablegøyer som han utfører på instruks fra et psykopatisk nettverk i bl.a. WHO, presterte han på Twitter i dag å kalle det «konspikveld» på gårsdagens NRK Debatten fordi man «tror på» trusler fra WHO.

Endatil påstår han at vaksinering er frivillig i Norge, hvilket det selvsagt ikke var da vi hadde vaksinepass som for mange fungerte som en fotlenke.

Vi hadde altså elektronisk utstyr som sanksjonerte dem som ikke tok et kommersielt produkt… som man visste ikke hadde smittereduserende effekt.

Det er ikke «konspi» å være kritisk til slike regimer Aavitsland. Det er du som har svekkede sjelsevner.

Faktisk..no må gjerne faktasjekke det også. Jeg tror jeg skal klare å bevise at han ikke har sjelsevner og ingen samvittighet overhodet, og at han er en sleip faen.

Bare det at han lo av tøysepandemien som Guldvog holdt på med i 2009 som kvestet våre barn uten å varsle, holder i lange baner.

Nå driver han gjøn med – og kaller dem konspi de som gjennomskuer råttenskapen.

Lenker:

https://tidsskriftet.no/en/2014/07/kommentar/re-jakten-pa-det-utenomjordiske-0

https://www.aftenposteninnsikt.no/verden/n-r-global-helse-blir-business

Artikkelen er republisert etter Kjetil Tveits innlegg på Facebook.

Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelOpprettelsen av Israel – en lenge varslet katastrofe
Neste artikkelDen nye norske modellen er rigget for korrupsjon