Hyklere på Debatten!

0
Av Margrethe Salvesen.

Der stod de i panelet og lo, sa at Norge aldri ville være med på å vedta noen av de ekstreme forslagene som kom opp på Debatten.

Men alt dette har de allerede gjennomført i Norge under Covid 19 hysteriet!

Det er jo dette narrespillet de har krevd 60 års hemmelighold for, og fått det!

Debatten: Så mye løgn og usannhet fra myndighetenes folk

Friske barn, hele klasser og barnehager ble satt i isolasjon, eldre fikk ikke lov til å ha besøk av sine nærmeste. Det var vaksinetvang blant helsepersonell, hvis du ikke tok sprøyten kunne du risikere å miste jobben!

Norge var det eneste landet i Europa som tvang friske mennesker inn på karantenehotell, med vakter!! Der måtte de sitte i 10 dager! Og betale for å sitte i isolasjon, bli fratatt sine menneskerettigheter, ved å bli fratatt sin bevegelsesfrihet uten lov og dom!

Døende fikk ikke en hånd å holde i. Familie og venner fikk ikke delta i begravelser! Det var forbudt å gå i 17. mai tog i 2 år! Ingen bryllup, barnedåp eller konfirmasjoner! Ingen juleselskaper.

Studenter fikk ikke gå på universitetet og elever på videregående fikk ikke lov til å ha russefeiring. Oslo var totalt nedstengt i over et halvt år!

Operasjoner ble satt på vent, og sykehusene tok ikke imot pasienter. Det ble et stort etterslep bla på kreftdiagnoser, tilfeller av kreft man kunne oppdaget på et tidligere stadium. Folk har gått konkurs og mistet livsverk og levebrødet sitt!

Så står de der på Debatten og sier at det som har blitt foreslått i WHO-traktaten, kommer fra U-land som Bangladesh!! Og at Norge og «land vi liker å sammenligne oss med», aldri vil stemme for dette!

For noen hyklere!!

Ole Henrik Krat Bjørkholt er statssekretæren som opptrådte i Debatten.
Forrige artikkelEn krig i Vest-Asia virker uunngåelig
Neste artikkelRussland og Kina kartlegger ny økonomisk orden i Beijing