Studie: ammende kvinner får mRNA fra vaksinen i morsmelken

0
mRNA fra vaksinene går i brystmelken og overføres til barnet – stikk i strid med hva myndigheter og produsenter har hevdet.

En studie i The Lancet har vist at mRNA fra vaksinen ble funnet i 10 av 13 tilfeller av amming etter vaksinasjon.

Funn

Av 13 ammende kvinner som fikk vaksinen (20 eksponeringer), ble spormengder av mRNA påvist i 10 eksponeringer opptil 45 timer etter vaksinasjon. mRNA ble konsentrert i BM EVs; disse EV-ene uttrykte imidlertid verken SARS-COV-2 spikeprotein eller induserte dets ekspresjon i HT-29-cellelinjen. Koblingsanalyse antyder vaksinens mRNA ble redusert til 12–25 % i BM.

Tolkning

Funnene våre viser at COVID-19-vaksinens mRNA ikke er begrenset til injeksjonsstedet, men sprer seg systemisk og er pakket inn i BM EV. Men siden bare spormengder er tilstede og en tydelig translasjonsaktivitet er fraværende, tror vi (!!!) amming etter vaksinasjon er trygt, spesielt 48 timer etter vaksinasjon.»

Sikkerhet er nå et trosspørsmål.

Men for de som er mer interessert i vitenskap enn tro, «viser funnene at COVID-19-vaksinens mRNA ikke er begrenset til injeksjonsstedet, men sprer seg systemisk»! Hvis det kan komme inn i morsmelk, kan det nå ethvert organ, som lever, hjerte, eggstokker, testikler og hjernen. Og husk at funksjonen til mRNA er å penetrere celler og produsere viruslignende pigger, og funksjonen til immunsystemet vårt er å drepe enhver celle som ser ut som den reproduserer virus. Så merkelig nok hadde mRNA-skeptikerne rett, og legene og politikerne som sa at det var begrenset til injeksjonsstedet, baserte sine uttalelser på tro – eller hva produsenten ba dem si. Ja, de innrømmet motvillig at små mengder kan komme inn i blodet når myokarditttilfellene blomstret, men 10 av 13 tilfeller i morsmelk indikerer at vaksinen sirkulerer i blodet i nesten alle tilfeller.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDesperate utenlandske trailersjåfører sultestreiker i Tyskland
Neste artikkelFra Den tause våren til Den usynlige regnbuen…