Mysteriet i Maui – hvor er alle barna?

0
Foto: Maui Now

Etter en katastrofal brann på Maui, Hawaii, som etterlater mange ubesvarte spørsmål, reiser det seg enda et alvorlig spørsmål som innbyggerne krever svar på: Hvor ble det av alle barna?

Revolver News skriver:

Situasjonen i Maui er et mysterium. Noe med den stemmer rett og slett ikke. Fra de mystiske omstendighetene rundt hvordan brannene startet, til de sære reaksjonene fra tjenestemenn både før og etter brannene, er det en foruroligende og ubehagelig følelse rundt hele saken. Nå ser det ut til at tjenestemenn ikke bare skjuler det sanne dødstallet, men det er også hysj-hysj om alle de savnede barna. Hvorfor?

Barn kommer tilbake til skolen og det er rapporter om mange savnede barn. Mange…

Disse tallene er virkelig alarmerende og bør bekymre alle. Finnes det en logisk forklaring på denne situasjonen, eller mangler disse barna virkelig?

Jimmy Dore show: “Where Are The Children???” – Maui Residents Demand Answers!

Det er fortsatt over 2000 barn det ikke er gjort rede for

I et dypt bekymrende dokument har Hawaii State Department of Education rapportert at 2025 elever fortsatt mangler i Lahainas offentlige skolesystem etter den ødeleggende brannen 8. august i Lahaina, Maui. Av de 3001 elevene som opprinnelig ble påmeldt på fire skoler i distriktet, har 538 meldt seg inn på andre offentlige skoler, og 438 har meldt seg på State Distance Learning Program. Skjebnen til de resterende 2025 er imidlertid fortsatt usikker.

Innbyggerne krever å få vite hvor disse barna har blitt av.

Det er fortsatt svært mange ubesvarte spørsmål når det gjelder katastrofebrannen på Maui, det mest presserende akkurat nå er: Hvor ble det av alle barna?

Forrige artikkel50 ganger dyrere strøm i sør enn i øst 
Neste artikkel«Ukrainske styrker har enorme tap for liten eller ingen framgang»