«Pridectating»

0
Av Niels Gerhard Johansen.

Av Niels Gerhard Johansen.

Olav Thon trodde han fritt kunne bestemme hvem og hva hotellkjeden hans skulle flagge for og ville holde seg nøytral til Pride-sirkuset. Han ville legge regnbueflagget i skuffen, men ble dermed straks en Thorn i øyet på etablissementet.

Det hadde gått Thon hotell forbi at Pride ikke lenger er en parade som vi lar passere med lett hevede øyenbryn og et tolerant: «ja, ja, hver sin lyst».

Nå er Pride blitt et flaggskip i politisk korrekthet og når Ap-politikere som Judas Grav Større og Revmund Johansen er dansende fanebærere, lukter det totalitarisme lenger vekk enn sambarytmene.

Noen mener seksualitet er en privat sak og at Pride går for langt ned i buksene og inn i hodet på barna med ekshibisjonistisk opptreden og holdninger om at kjønn ikke er biologisk, men et ideologisk eller mentalt valg. Kanskje Olav Thon ønsket å være nøytral av hensyn til slike meninger, men nøytralitet er naturligvis en hån mot toleransen og for ikke å skulle ete sin gamle trofaste strikkelue, måtte Olav Thon krype til korset og hente regnbueklutene frem fra skuffen igjen.

Kampen for like rettigheter er blitt en kamp hvor alle må rette seg likt. Alle MÅ markere at vi er på lag med toleransen for mangfoldet og da er det selvfølgelig nulltoleranse for alt annet…

God midsommer!

Niels Gerhard Johansen

Samfunnsengasjert satirekunstner

Forrige artikkelEr Labour allerede tomt for ideer?
Neste artikkelFine ord og papirplaner
Niels Gerhard Johansen
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website