På rett vei

0

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

Nok en politikertoppstatsråd er avslørt som habilitetsregelkrenker ved å ha gitt/gått inn for nære venner og bekjente til ulike jobber innen organisasjoner og offentlige stillinger. Den siste statsråden i rekken har dog hatt vett til skamfullt å frasi seg sin stilling. Som de fleste statsråder har personen ikke hatt verken egnet utdannelse eller tidligere erfaring – om noen i det hele tatt – fra de saksområdene vedkommende er landets øverste ansvarlige for. ‘steigan.no’ skriver i en artikkel 24.6.2023 at den avgåtte statsråden ikke hadde annen yrkeserfaring enn som telefonintervjuer og discjockey, og jeg siterer ordrett: «Resten er klatring i det politiske apparatet».

Det ville forundre meg om angjeldende ex-statsråd om ikke lenge klatrer seg til topps enten der eller i en eller annen organisasjon.

Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Av Terje Sørensen.
Forrige artikkelBasketballspiller Oscar Cabrera døde av hjerteinfarkt – sa det var vaksinens skyld
Neste artikkelEn russisk oligarks vekst og fall