Basketballspiller Oscar Cabrera døde av hjerteinfarkt – sa det var vaksinens skyld

0
Óscar Cabrera Adames

SANTO DOMINGO. Basketballspiller Óscar Cabrera Adames døde nylig av et hjerteinfarkt mens han gjennomgikk en stresstest på et helsesenter i Santo Domingo Este.

Óscar, som var nevøen til den legendariske og udødelige dominikanske sportsmannen, Hugo Cabrera, var 28 år gammel da han døde. Ifølge vitner besvimte han og våknet ikke mens man gjorde den nødvendige medisinske prosedyren for å komme tilbake til spillet.

Skyldte på vaksiner

Etter at nyheten ble sluppet, kom det fram noen gamle meldinger fra idrettsutøveren der han skrev at de kardiovaskulære problemene han led av skyldtes vaksinene mot Covid-19 .

«Jeg fikk en jævla myokarditt av å sette en jævla vaksine. (Jeg fikk 2 doser Pfizer) Og jeg visste det! Mange advarte meg. Men gjett det? Det var obligatorisk eller så kunne jeg ikke jobbe. Jeg er en internasjonal profesjonell idrettsutøver og spiller i Spania. Jeg har ingen helseproblemer, ingenting, ikke arvelig, ingen astma, INGENTING! Jeg falt plutselig til bakken midt i en kamp og døde nesten. Jeg er fortsatt i bedring og jeg har tatt 11 forskjellige kardiologiske tester og gjett? De finner ingenting. Jeg har ikke kolesterol, ikke fett, ingenting! 7 % kroppsfett 93 % muskler. Når de gir meg diagnosen, forteller de meg at jeg ikke vil være i stand til å spille på minst 5 måneder før hjertet mitt går ned igjen og de kan ikke gi meg den medisinen, «forklarer en psot på sosiale nettverk,» skrev spilleren.

Hjertedødsfall blant idrettsutøvere

I en artikkel på Mercola heter det:

Mellom 2021 og 2022 kollapset mer enn 1650 profesjonelle og amatøridrettsutøvere på grunn av hjertehendelser, med 1148 av disse hendelsene som endte med deres død. Denne økningen i kollaps og plutselig død blant den mest usannsynlige gruppen mennesker falt sammen med introduksjonen av de grovt glorifiserte mRNA COVID-19-vaksinene til allmennheten. Når det gjelder disse tallene, er det imidlertid noen få kritiske punkter å merke seg. Det er ikke på grunn av mangel på forsøk at vaksinasjonsstatusen til disse utøverne ukjent, det kommer av hemelighold ettersom spillere ble fortalt at de ikke skulle avsløre vaksinasjonsstatusen sin, og klubbene og sponsorene deres har også nektet å gjøre det.

Når det er sagt, mens idrettsutøvere hovedsakelig ikke var underlagt vaksinemandater, ble strengere og karrierehemmende protokoller pålagt uvaksinerte spillere og, som rapportert av NBC Sports, per 3. september 2021, var andelen vaksinerte spillere blant store nordamerikanske idrettsligaer i gjennomsnitt over 90%. For det andre er antakelsen om at alle de registrerte kollapsene og dødsfallene kan tilskrives mRNA-skuddene, lite nyttig og gir garantert tilbakeslag ved å avlede bevissthet og spørsmål om hvorfor så mange av våre unge, friske idrettsutøvere på uforklarlig vis har dødd. Mainstream medias foraktelige normalisering av det som utvilsomt er en tragisk anomali som fortjener en streng etterforskning, personifiserer den uetiske undertrykkinga av sannhet kombinert med uvitenhet sentralt for fortsettelsen av COVID-narrativet.

Det spesielle med Óscar Cabrera Adames er at han forsto og visste hva som skjedde med ham og at han forklarte hvorfor han følte seg tvunget til å ta en vaksine han var redd for: I motsatt fall hadde han mistet inntekter, jobb og karriere.

Forrige artikkelNår fattigdommen i Norge øker sender Støre 500 millioner til Moldova
Neste artikkelPå rett vei