Skjebnesvangert møte i WHO – får de fullmakt til å innføre globalt «helse»diktatur?

0

Andrew Bridgen, som er britisk parlamentsmedlem, kritiserer WHOs nye internasjonale helseforordning (IHR) og pandemiavtalen som et uhørt maktgrep – og frarøver alle 194 WHO, medlemsland, hele verden, deres suverenitet over nasjonale helsespørsmål.

Den nye IHR og pandemitraktaten vil overføre myndigheten til å avgjøre hva som er en pandemi og hva som fortjener status som en folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring (PHEIC), og bokstavelig talt hvordan helsespørsmål bør behandles – et grenseløst mandat av diktater – til generaldirektøren for Verdens helseorganisasjon (WHO).

WHOs generaldirektør kan gi et direkte forbud med straff for bruk av «WHO-forbudte» medisiner, selv om det er bevist effektivt. Dette er nøyaktig hva som skjedde under COVID. Leger og apotek hadde ikke lov til å foreskrive, anbefale og selge medisiner som var effektive mot COVID, fordi WHO forbød det.

Denne WHO-makten ville bli utvidet som en internasjonal lov, eller snarere som en «regelbasert orden», det nye tyranniske begrepet valgt av eliten, for å omgå bokstavelig talt alle nasjonale og internasjonale lover.

Både IHR og pandemitraktaten vil bli stemt over av den kommende verdenshelseforsamlingen, fra 21.-30. mai 2023. Avstemningen er planlagt 24. mai 2023. To tredjedels flertall kreves av delegatene på 194 medlemmer for å vedta den.

Se denne 20-minutters videoen der Andrew Bridgen forklarer det britiske parlamentet hvorfor den nye WHO IHR og pandemiavtalen må stemmes ned.

WHO er registrert som et FN-organ, noe det egentlig ikke er. WHO ble opprettet i 1948 utenfor FN.

WHO har full immunitet mot straffeforfølgelse, og ledende ansatte har diplomatisk og skattefri status i Sveits.

WHO er mer enn 80 % finansiert av private kilder, hovedsakelig fra farmasøytisk industri, Gates Foundation og andre private sponsorer .

WHO inngår i det som kalles International Health Partnership (IHP+), etter Davos-modellen for «stakeholder» kapitalisme, altså en korporativ sammenblanding av offentlige og private interesser med privat storfinans i førersetet.

De «filantropiske» stiftelsene som har føringa i dette «partnerskapet» er:

I styret for sistnevnte sitter Ted Turner og Gro Harlem Brundtland.

WHOs pandemitraktat – et angrep på menneskeheten

Aldri før i menneskehetens historie har en organisasjon åpenlyst planlagt et kupp mot suvereniteten og helsefriheten til ethvert menneske på jorden. Dette skriver James Rugosky i en lang artikkel om WHOs pandemitraktat.

Han oppsummerer innholdet i traktaten slik:

 • Verdens helseorganisasjon ønsker å kontrollere måten DU administrerer helsen din på.
 • WHO prøver å ta enda mer makt over livet ditt. Den søker å utvide sin evne til å kontrollere hele verdens respons på den neste pandemien langt utover dens nåværende begrensede juridiske myndighet. WHO ønsker å gjøre mer enn bare å gi råd til land. Den vil ha full kontroll.
 • WHO søker å håndheve en autoritær «one size fits all»-tilnærming til verdens helse som kontrolleres av dem og dem alene.
 • WHO søker også å utvide sine økonomiske ressurser og årlige budsjett kraftig.
 • Dette handler ikke bare om USA. Innsatsen må være verdensomspennende. Fra 1. juni 2022 er «Pandemic Treaty» ennå ikke utarbeidet. NÅ er tiden inne for å gjøre stemmene dine hørt. Vi må AKTIVT arbeide for å forhindre at disse traktatforhandlingene krenker hele verdens rettigheter og friheter. Våre stemmer må bli hørt. Våre meninger må vurderes. Våre rettigheter må respekteres.
 • Forhandlingene mot denne «traktaten» blir kontrollert av byråkrater, politikere, advokater, offentlige helsetjenestemenn, ikke-statlige organisasjoner og farmasøytiske representanter som ønsker å plassere seg selv i kontroll over å bestemme fremtiden for verdens «helse.»
 • Innspillet fra uavhengige leger, sykepleiere, forskere og helsepersonell som faktisk reddet millioner av menneskeliv, blir fullstendig ignorert.
 • Meningene og ønskene til «We The People» blir ignorert.
 • Som en internasjonal traktat kan WHOs pandemipakt være juridisk bindende OVER USAs grunnlov og dermed krenke våre rettigheter og begrense våre friheter. For land rundt om i verden (og deres interne stater og provinser) vil denne juridisk bindende avtalen overstyre deres individuelle grunnlover og pandemiresponsstrategier.
 • USA er en «medsponsor» av de nåværende forhandlingene, men de er IKKE medlem av arbeidsgruppen som leder prosessen. ( KLIKK HER )
 • Det internasjonale forhandlingsorganet ( INB ) ledes av delegater fra seks land, som representerer verdens hovedregioner – medformann Ms. Precious Matsoso (Sør-Afrika) og Mr. Roland Driece (Nederland), ambassadør Tovar da Silva Nunes (Brasil) , Mr. Ahmed Salama Soliman (Egypt), Mr. Kazuho Taguchi (Japan) og Dr. Viroj Tangcharoensathien (Thailand)
 • En liste over delegater til spesialsesjonen til Verdens helseforsamling finner du HER .
 • Ministeren for helse og menneskelige tjenester (Xavier Becerra) leder den amerikanske delegasjonen til Verdens helseforsamling . Del dine meninger med ham direkte: Xavier.Becerra@HHS.gov Twitter: @ SecBecerra
 • Vi skylder fremtidige generasjoner å beskytte deres suverenitet og deres helsefrihet. Vi må kreve og sikre at USAs delegasjon til WHO jobber for å opprettholde suvereniteten til folket i USA og opprettholde våre helsefriheter.
 • I stedet for å la sentralisert, autoritær, diktatorisk, biomedisinsk fascisme ta over og kontrollere livene våre, må vi AKTIVT jobbe for å insistere på helsefrihet for alle på jorden.
 • En rekke dokumenter er tilgjengelige via disse lenkene: IHR IPPPR Governing Pandemics WGPR INB WHASS WHO-bidragsytere og ikke-statlige aktører .

Hele artikkelen leser du her.

Les mer på steigan.no om WHOs planlagte helsediktatur.

Forrige artikkelIran og Egypt diskuterer normalisering
Neste artikkelHva skal en stemme og gjøre i en skjellsettende tid?