Irland: «Massivt angrep mot ytringsfrihet»

0

Irland er i ferd med å vedta «et av de mest reaksjonære lovforslagene om hatytringer» i hele verden, lover som vil kaste folk i fengsel for å ha «hatefullt» materiale på de digitale enhetene sine og bli ansett som skyldige inntil de har bevist at de er uskyldige. 

Dette skriver Summit News som fortsetter:

«Irland er i ferd med å vedta en av de mest radikale lovforslagene om hatytringer til nå,» sa den irske nasjonalisten Keith Woods på Twitter. «Bare å ha ‘hatefullt’ materiale på enhetene dine er nok til å få fengselsstraff.»

«Ikke bare det, men bevisbyrden flyttes over på den siktede, som forventes å bevise at de ikke hadde til hensikt å bruke materialet for å «spredning av hat». Denne klausulen er så radikal at til og med det trotskistiske People Before Profit motsatte seg det som et åpenbart brudd på sivile friheter. Mørke tider.»

Kommentaren fra Elon Musk på Twitter er: «Dette er et massivt angrep på ytringsfriheten.»

Organisasjonen Free Speech Ireland har startet en underskriftskampanje mot lovforslaget. Ireland Says «No» to Hate Speech Laws. Man kan undertegne her.

Her er et intervju med en talsperson for Free Speech Ireland:

Les også: Irish Hate Speech Bill Enters Public Debate

Kommentar:

Det feier en totalitær vind over verden. Tro ikke at dette bare handler om Irland. «Det er deg dette handler om,» som en gammel tysk samfunnskritiker sa.

Koronadiktaturet var en testkjøring på det totalitære samfunnet. De ansvarlige er svært fornøyde med i hvor stor grad de lyktes med å få flertallet av befolkninga til å underkaste seg og adlyde. Etter hvert kommer de med versjon 2.0 og 3.0. Følg med! Inntil videre er det lov å protestere, men vi garanterer ikke hvor lenge.

Forrige artikkelRapport: USAs kriger i Midtøsten har fordrevet minst 38 millioner mennesker
Neste artikkelSpionasje og datasikkerhet