Forsvaret har snudd om vaksineplikt

0

Av Terje, Foreningen lov og helse.

Foreningen Lov og Helse skrev et langt brev til det norske Forsvaret i begynnelsen av februar 2023, som også ble lagt ut som et åpent brev her på nettsiden vår. Bakgrunnen til dette var at en del ansatte i Forsvaret var fortvilet over at Forsvaret opererte med fortsatt vaksineplikt (tvang) mot Covid-19 på et tidspunkt hvor dette var et tilbakelagt kapittel alle andre steder i Norge, og hvor mengden beviser og indikasjoner på vaksinens fiasko (i beste fall) hadde begynt å bli formidabel. Vi sendte Forsvaret en ganske stor mengde informasjon, ikke for å endelig bevise noe som helst, men for å gi et bilde som skulle gi grunnlag for å ta problemstillingen på alvor og for å reversere vaksineplikten.

Vi synes ikke responsen til oss fra Forsvaret var veldig imponerende, men nå er foreningen kjent med at Forsvaret har trukket tilbake vaksineplikten. Den nye vurderingen hos Forsvaret er at ansatte “kan fra nå vurderes som medisinsk skikket også med mangler i dokumenterte vaksiner mot og gjennomgått sykdom med covid-19”.

Vi må tillegge at Forsvarets vurdering og redegjørelse fortsatt inneholder betydelige mengder feil og pussigheter, men til tross for det er dette svært gledelige nyheter og et stor skritt i riktig retning! Neste steg for Forsvaret bør nå naturligvis bli å slutte å anbefale eller tilby vaksinen overhodet.

Hva som har fått Forsvaret til å trekke tilbake vaksineplikten og om vi i foreningen er en del av årsaken kan vi bare spekulere i, og for oss er ikke det det avgjørende. Det viktigste er at de ifølge sin nye beslutning nå har begynt å ta bivirkninger og den manglende beskyttende effekten av vaksinen på alvor og med i regnestykket.


Denne artikkelen ble først publisert av Foreningen lov og helse.

Forrige artikkelFem arabiske land pluss Iran blant dem som vil bli med i BRICS
Neste artikkelEn BRICS-valuta kan ryste dollarens dominans
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.