Trieste som Wuhan: en reise inn i mystikkens laboratorium

0

Den italienske kanalen TGcom24 har undersøkt Science Park i Trieste i Nord-Italia og sier at det der pågår manipulasjon av Etterforskningen av potensielt dødelige virus. Har Italia fått sitt Wuhan? Kanalen skriver:

Science Park tenker stort og vil snart inkludere et laboratorium på P4-nivå som det i Wuhan, den kinesiske metropolen der de første tilfellene av Covid 19 ble registrert. «Fuori dal Coro»-teamet dro til forskningssenteret som ligger skjult i det alpine Carsiche-området, på grensen til Slovenia. Mysteriet svever over aktivitetene som finner sted inne i anlegget. Science Park i Trieste nyter godt av betydelig offentlig og privat finansiering. I mai refinansierte  Draghi-regjeringa senteret for 10 millioner euro og utvidet immuniteten for alle tjenestemenn som jobber der. Men protestene fra innbyggere og lokale sivile foreninger er økende på grunn av at de ser anlegget som en trussel mot helse og sikkerhet.

Hvorfor er det hastverk i Italia med å bygge biolaboratorier P3 og P4 som i Ukraina ? I følge Joseph Tritto , president for World Academy of Biomedical Technologies, er militær innblanding opplagt når laboratorier blir kategori P4, fordi de har defensive og militære formål. Usikkerheten rundt helsesikkerheten er der fortsatt: «Å ha et P4-laboratorium i tettbygd område innebærer en svært høy og ukontrollerbar risiko», sier Tritto. Ikke bare Trieste: en protestkomité ble født i Pesaro mot hypotesen om å bygge et eksperimentelt laboratorium P3.

Se video her: I laboratori del mistero: i virus più pericolosi anche in Italia

Den sensasjonelle videoen er lagd av journalisten Raffaella Regoli og hennes team.

Nettavisa Il Paragone skriver:

«I den siste episoden av «Fuori dal coro», som ble sendt på Rete4, ble en eksplosiv reportasje av Raffaella Regoli sendt om de svært farlige biologiske laboratoriene i Wuhan-stil som finnes i Italia. Faktisk gikk journalisten inn i vitenskapsparken i Trieste. I Italia øker protestene mot disse mystiske laboratoriene etter kunngjøringen om byggingen av et annet av disse sentrene i Pesaro. «De er rettet mot å lage bakteriologiske våpen,» tordner en av protestlederne. Innbyggere ønsker ikke å ha disse potensielle bombene utenfor stuedøra etter det som skjedde i Kina med Covid. Science Park ligger halvt skjult i karstfjellenes tåke. Her manipuleres potensielt dødelige virus. Her har Italia ingen jurisdiksjon og ifølge FN-konvensjonen betaler myndighetene, men ingen tjenestemann kan komme inn uten å spørre om tillatelse. Raffaella Regoli kunne gå inn, og her er hva hun oppdaget.

Reportasjen viser bygningen der de dødeligste virusene oppbevares: «Det er området som er mest utsatt, akkurat som i Wuhan,» sier Raffaella Regoli når hun kommer inn i anlegget. «Her studerer vi de farligste virusene og også mRna-vaksiner». I dette forskningssenteret er det et av P3-nivå biologiske laboratorier. Draghi skyndte seg å refinansiere den for 10 millioner euro i året. Her er immunitet garantert for de som jobber der, inkludert familiemedlemmer. Ingen skatt selv på lønn og betalinger i dollar. Når det gjelder finansiering sier kommunikasjonssjefen: «Dette anlegget i Trieste er finansiert av Utenriksdepartementet. Men også fra internasjonal privatfinansiering”.

«Det er også et prosjekt med Bill Gates og kona Melinda». Raffaella Regoli forklarer så at takket være pengene fra Pnrr, vil Trieste-laboratoriet rykke opp til til nivået P4, som Wuhan. I andre del av reportasjen intervjuer journalisten en av de ledende ekspertene på biologiske laboratorier, Joseph Tritto, som forklarer: «Innblandingen fra den militære verden i P4-laboratoriene er umiddelbar. De fungerer også som militære offensive og defensive forskningssentre.» Om deres sikkerhet sier Tritto: «I et tett befolket miljø er det en veldig høy risiko å ha et P4-laboratorium, som er vanskelig å kontrollere».«

Se også nettsidene til ICGEB. I reportasjen nevnes både Bill & Melinda Gates Foundation og The Wellcome Trust som investorer.

USA har full militær kontroll over Italia

Siden USA gikk til invasjon på Sicilia i 1943 med god hjelp fra mafiabossen Lucky Luciano og den sicilianske mafiaen har Italia spilt en nøkkelrolle i USAs strategi for å kontrollere Europa.

Italia er senter for USAs mililtære styrker både i Sør-Europa og for Nord-Afrika. Sjekker man offisielle kilder vil man se at USA har 4-5 baser i Italia, men virkeligheten er mye mer alvorlig.

Italy News skriver at det er over 120 USA-baser i Italia med smått og stort, men at de fleste av dem er hemmelige. De viktigste er:

I tillegg skal det være 15.000 amerikanske soldater i landet, omtrent tre ganger antall vernepliktige i den norske hæren. Det er ingen overdrivelse å si at Italia er under full kontroll av Pentagon, også fordi det italienske offiserskorpset er tett knyttet til og kontrollert av NATO og USA.

Derfor er det ikke det minste overraskende at det finnes biologiske laboratorier i Italia som driver med forskning på potensielle biovåpen. Men en politisk skandale, det er det.

Forrige artikkelKystlandet Norge har ikke kysten representert på Nasjonalmuseet
Neste artikkelSeymour Hersh: USA bombet Nord Stream for å forlenge proxy-krigen i Ukraina