Seymour Hersh: USA bombet Nord Stream for å forlenge proxy-krigen i Ukraina

0

Intervjuer Aron Maté

Aaron Maté.

Den Pulitzer-vinnende journalisten Seymour Hersh diskuterer reaksjonene på rapporten hans som avslører hvordan USA sprengte Nord Stream 2-rørledningene.

Seymour Hersh intervjues av Aaron Maté fra The Grayzone for å diskutere rapporten hans om hvordan Biden-administrasjonen sprengte Nord Stream 2-gassrørledningene, som sprengte ikke bare et viktig russisk-tysk infrastrukturprosjekt, men også en viktig hindring for fred i Ukraina.

Gjest : Seymour Hersh. Pulitzer-vinnende journalist som skriver på https://seymourhersh.substack.com/.

Forrige artikkelTrieste som Wuhan: en reise inn i mystikkens laboratorium
Neste artikkelBåde rein og vindturbiner på Fosen – en naiv drøm?
Aaron Maté
Aaron Maté er journalist og produsent. Han er vertskap for Pushback med Aaron Maté på The Grayzone. I 2019 ble Maté tildelt Izzy-prisen (oppkalt etter I.F. Stone) for enestående prestasjon i uavhengige medier for sin dekning av Russiagate i magasinet The Nation. Tidligere var han vert/produsent for The Real News and Democracy Now!.