Twitterfilene: Pfizer presset Twitter til å skjule selskapets massive profitt

0

Av Susanne Heart.

Susanne Heart

FØRSTE TWITTERFILES om COVID slippes akkurat nå gjennom den uavhengige journalisten Alex Berenson.

eller her

From the Twitter Files: Pfizer board member Scott Gottlieb secretly pressed Twitter to hide posts challenging his company’s massively profitable Covid jabs

Følg live samtale på Twitter Spaces som gjennomgår denne droppen

(kopiert fra Facebook)

Alex Berenson:

«Fra Twitter-filene: Pfizer-styremedlem Scott Gottlieb presset Twitter i hemmelighet for å skjule innlegg som utfordrer selskapets massivt lønnsomme Covid-vaksiner. For å få gjennom kravene brukte Gottlieb den samme Twitter-lobbyisten som Det hvite hus gjorde – ferske bevis på overlapping mellom selskapet som selger mRNA-vaksiner og regjeringen som tvinger dem på offentligheten.

27. august 2021 så Dr. Scott Gottlieb, en Pfizer-direktør med over 550 000 Twitter-følgere, en tweet han ikke likte, en tweet som kan skade salget av Pfizers mRNA-vaksiner.

Tweeten forklarte riktig at naturlig immunitet etter Covid-infeksjon var bedre enn vaksinebeskyttelse. Den ba Det hvite hus om å «følge vitenskapen» og frita personer med naturlig immunitet fra kommende vaksinemandater.

Det kom ikke fra en «vaksinemotstander» som Robert F. Kennedy Jr., men fra Dr. Brett Giroir, en lege som i en kort periode hadde etterfulgt Gottlieb som leder av Food & Drug Administration. Videre oppfordret tweeten faktisk folk som ikke hadde naturlig immunitet til å «bli vaksinert!»

Det spilte ingen rolle.

Ved å antyde at noen mennesker kanskje ikke trengte Covid-vaksinasjoner, kunne tweeten reise spørsmål om injeksjonene. I tillegg til å være tidligere FDA-kommissær, en CNBC-bidragsyter og en fremtredende stemme for Covids offentlige politikk, var Gottlieb et seniorstyremedlem i Pfizer, som var avhengig av mRNA-vaksinene for nesten halvparten av sine 81 milliarder dollar i salg i 2021. Pfizer betalte Gottlieb 365.000 dollar for hans jobb det året.»

Forrige artikkelNorsk industri krever titalls milliarder i strømstøtte
Neste artikkelWHO fortsetter sitt hemmelige arbeid for å få global makt