Nesten 3000 flere enn vanlig dør hver uke i Storbritannia

0

Parlamentsmedlemmer i Storbritannia har bedt om en hasteundersøkelse av landets skyhøye dødsrater ettersom tusenvis flere mennesker enn vanlig dør hver uke. Dette skriver Mail Online:

Det ble registrert 17 381 dødsfall i England og Wales i løpet av de sju dagene frem til 13. januar – 2 837 over gjennomsnittet for årstida. Dette er det høyeste antallet overflødige dødsfall siden 3 429 i uka til 12. februar 2021, da Storbritannia opplevde sin andre bølge av Covid-19-infeksjoner og vaksinasjon bare hadde begynt.

Gitt disse ekstreme dødstallene, skulle man tro at helsemyndighetene var i full alarm, men det er de ikke. De har heller ingen forklaring på hvorfor.

Labours skyggeminister for folkehelse, Andrew Gwynne, kritiserte helsemyndighetenes Steve Barclay for å «opptre som en struts» fordi han nekter å godta tallene, mens konservative tidligere minister Esther McVey har bedt om en «grundig hasteetterforskning» av tallene. Helseminister Maria Caulfield fastholdt at kliniske årsaker burde undersøkes i stedet for politiske.

Nyheten har utløst raseri blant parlamentsmedlemmer som nå krever en hasteundersøkelse av Storbritannias skyhøye dødstall. Med tusenvis flere mennesker enn vanlig som dør hver uke, er det nødvendig med øyeblikkelig handling for å komme til bunns i hva som forårsaker disse oppsiktsvekkende tallene. Håpet er ikke bare at en slik rask intervensjon kan bidra til å redde liv, men også få innsikt i hvordan man kan forhindre lignende dødelighetsnivåer i månedene og årene framover.

Det parlamentsmedlemmene ennå ikke tør å reise spørsmål ved er om de ekstremt høye dødstallene kan skyldes «vaksinene». Men det spørsmålet vil vokse seg sterkere for hver uke med slike dødstall som det Storbritannia opplever nå.

Og skal undersøkelsene gi noe resultat, må det gjøres obduksjoner, slik at man kan få klarlagt dødsårsakene.

Forrige artikkelKrigsmotstander i Rødt utsatt for hatkriminalitet
Neste artikkelUSAs krig mot Russland er allerede avgjort