– Davos var begravelsesseremonien til globaliseringa

0

Milliardærfesten i Davos er ikke lenger hva den var. Sjøl store internasjonale medier har begynt å se hvor latterlige de er disse vanvittig rike menneskene som kommer i privatfly for å fortelle oss at vi ikke må kjøre bil.

Vi spurte 21. januar: Ble 2023 det året da det begynte å bli flaut, selv for toppene, å delta på milliardærshowet i Davos?

Hvem har fått World Economic Forum til å tro at de er verdensregjering?

Etter det har faktisk mange nyhetsmedier rundt i verden stilt liknende spørsmål. Og denne videoen er en fin gjennomgang av hvorfor stadig flere slutter å ta menasjeriet til Klaus Schwab og Børge Brende alvorlig:

THE WEF FALLS FLAT IN DAVOS

Lenke: https://thehighwire.com/videos/the-wef-falls-flat-in-davos/

The WEF has lost integrity and faces a future of obscurity due to its tone deaf agendas they’ve attempted to force upon humanity. In addition, its leader Klaus Schwab is facing an internal mutiny for his inability to let go of the reins.


Sannsynligvis har ingen andre medier i Norge har en så omfattende kritisk dekning av World Economic Forum.

Se World Economic Forum på steigan.no.

Forrige artikkelMer vindkraft? Lavere strømpris? Kjernekraft i Norge?
Neste artikkelRussland advarer mot «full konflikt i Europa»