Visepresidenten i den tyske Forbundsdagen ber om undersøkelse av dødsfall og skader fra Covid-‘vaksine’

0
Skjermdump fra video

En sjefpatolog og teamet hans oppdaget at hos 30 prosent av menneskene de undersøkte som døde kort tid etter Covid-vaksinasjonen, var vaksinasjonen dødsårsaken. Dette skriver Rair Foundation.

Visepresident i den tyske Forbundsdagen (nasjonalforsamlinga), Wolfgang Kubicki, ber om obduksjon av dem som har dødd kort tid etter å ha mottatt Covid-vaksinen. Kubicki mener det er viktig at hvert uforklarlig dødsfall som inntreffer innen 14 dager etter en Covid-vaksinasjon automatisk registreres som et mistenkt tilfelle hos Paul Ehrlich Institute (PEI). FDP-politikeren sier det er avgjørende å undersøke en «kobling mellom vaksinasjon, myokarditt og død.»

Ved å gjøre det, refererte Kubicki til en nylig publisert studie av Peter Schirmacher, sjefpatologen ved universitetsklinikken i Heidelberg. Schirmacher og teamet hans oppdaget at hos 30 prosent av menneskene de undersøkte som døde kort tid etter Covid-vaksinasjonen, var denne vaksinasjonen dødsårsaken.

«Vi snakker om et relevant tall som gjør det nødvendig å nærme seg dette problemet systematisk,» sa Kubicki. Ifølge FDP-politikeren bør helsemyndighetene «regelmessig» foreta obduksjoner av alle mennesker som døde innen to uker etter vaksinasjonen: «Det er også fornuftig fordi den betingede godkjenningen av disse vaksinene fant sted under et enormt tidspress.»

Tino Sorge (CDU), helsepolitisk talsmann for unionsfraksjonen i Forbundsdagen, mener at «To år etter den første covid-vaksinasjonen er det på høy tid med en mer åpen tilnærming til vaksinasjonsbivirkninger og vaksinasjonsskader.» Schirmachers studie er også bekymringsfull, forklarer Sorge, «fordi den viser hvor lite vi vet om risikoen ved vaksinene selv etter to år.»

Ifølge politikeren fra CDU må forskning og datainnsamling nå skyves frem i full fart: det er fortsatt mangel på pålitelige og meningsfulle data. Funnene er av største betydning for nytte-risiko vurderingen. For dette formål bør PEI styrkes, data brukes bedre og rapporteringsprosedyrer betraktelig forenkles.

Det nye tyske byrået WELT publiserte mandag et intervju med patologen Schirmacher. Han ba om at det ble utført mer forskning på temaet vaksineskader. «Det er viktige ubesvarte spørsmål som bør avklares enten gjennom omfattende registrering av alle uønskede effekter eller som del av videre forskning i betydningen vaksinasjonsforbedring, vaksinasjonsindikasjon og sivilbeskyttelse,» sier Schirmacher: «Er det noen genetiske faktorer eller visse tidligere sykdommer – for eksempel autoimmune sykdommer – som disponerer for alvorlige vaksinasjonskonsekvenser? Vaksinasjonskonsekvenser er vaksineavhengige – men hvilke egenskaper og komponenter i vaksinen bestemmer dette? Spiller visse typer applikasjoner en rolle?»

Det tyske nyhetsbyrået BILD diskuterte politikernes nylige krav om undersøkelser av Covid-vaksinene og skaden de kan forårsake.


Kommentar: Hva gjør norske politikere?

Også i Norge finnes det store mørketall for alvorlige vaksineskader og dødsfall etter vaksiner. Men mens tyske politikere på nasjonalt toppnivå krever obduksjoner og grundige undersøkelser, sover fortsatt det store flertallet av norske politikere sin troskyldige tornerosesøvn. Vel plassert i stabilt sideleie godtar de alt som måtte komme fra vaksineindustrien og deres talsmenn i helsedirektoratet.

Et hederlig unntak er fylkespolitikeren Susanne Heart i Rogaland som med denne interpellasjonen stilte saka også på Stortingets dagsorden:

Vaksinesikkerhet: Stortinget må ta ansvar

Den eiegode Mímir Kristjánsson fra samme fylke, som gjerne vil bli likt av alle, må kjappe seg så han ikke kommer sist i køen av dem som tar de vaksineskadde på alvor.

Forrige artikkelBritiske leger krever regjeringsundersøkelse av mRNA-covid-vaksiner
Neste artikkelMoms er dyrere for fattig enn for rik – erstatt momsen med direkte skatt