Britiske leger krever regjeringsundersøkelse av mRNA-covid-vaksiner

0

Doctors for Patients UK (DFPUK) ble lansert i september 2022 og har blitt ei raskt voksende gruppe britiske leger som er dedikert til å praktisere etisk, evidensbasert, pasientsentrert medisin. Gruppa ble båret fram av en økende bekymring for at kjerneprinsipper for medisinsk etikk blir tilsidesatt, slik som eden om å «først ikke gjøre noen skade», respekt for individuell kroppslig autonomi og behovet for å innhente fullt og informert samtykke for alle medisinske inngrep.

Mange leger, i Storbritannia og internasjonalt, har blitt stadig mer bekymret for sikkerhetsprofilen til Covid-19-vaksiner og den fortsatte utrullingen av disse produktene til publikum, inkludert gravide kvinner og barn. Flere leger i DFPUK har sendt inn flere gule kort-rapporter om uønskede hendelser til MHRA, og har signert brev til JCVI, MHRA, RCOG, statsministeren og andre for å uttrykke sine bekymringer, men har sett lite eller ingen respons eller tiltak tatt.

Hvis videoen ikke starter, prøv denne lenken: https://vimeo.com/783103991

De har derfor nå satt sammen videoen ovenfor der de deler sine individuelle perspektiver, kliniske erfaringer og alvorlige etiske bekymringer, i håp om at det endelig vil bli iverksatt hastetiltak fra myndighetene. Dette oppfyller deres plikt, slik den blir beskrevet av General Medical Council, for leger til å iverksette raske tiltak når de ser at pasientsikkerheten blir satt i fare.

Forrige artikkelEn fortelling om Verden Vest Ltd. Kynisk selskap, eller verdens ledestjerne?
Neste artikkelVisepresidenten i den tyske Forbundsdagen ber om undersøkelse av dødsfall og skader fra Covid-‘vaksine’