Missouri, Louisiana publiserer fullstendig referat av saka mot Fauci

0

Statsadvokat Eric Schmitt i Missouri / Louisiana sendte 5. desember ut følgende pressemelding:

I dag frigir Missouri og Louisiana hele utskriften av saken for å avsette Dr. Anthony Fauci, som ble gjort 23. november 2022. Oppsigelsen ble gjort som en del av Missouri og Louisianas søksmål mot den føderale regjeringa og Biden-administrasjonen for samarbeid med sosiale medieselskaper for å sensurere tale. «Missouri og Louisiana leder an i å avsløre hvordan den føderale regjeringa og Biden-administrasjonen jobbet med sosiale medier for å sensurere det frie ordet. I vår utspørring av Dr. Fauci ble det klart at når Dr. Fauci befaler, sensurerer sosiale medier,” sa statsadvokat Schmitt.

«Jeg oppfordrer alle til å lese utskriften og se nøyaktig hvordan Dr. Fauci opererer, og nøyaktig hvordan COVID-tyranniet som ødela liv og ødela virksomheter ble født.» «Faucis nylige oppsigelse bekreftet bare det vi allerede visste: føderale byråkrater i samarbeid med sosiale medieselskaper ønsker å kontrollere ikke bare hva du tenker, men spesielt hva du sier,» sa statsadvokat Landry.

«Ikke noen gang tidligere i menneskets historie var dette mer åpenbart enn under COVID-19-krisa hvor sosial ingeniørtaktikk ble brukt mot den amerikanske offentligheten, ikke for å begrense eksponeringen din for et virus, men for å begrense eksponeringen din for informasjon som ikke passet inn i en regjeringskontrollert fortelling.»

Ifølge transkripsjonen sa Dr. Fauci «Jeg husker ikke» 174 ganger, inkludert når han ble spurt om e-poster han sendte, intervjuer han ga og annen viktig informasjon.

5. desember 2022, 13:25 av AG Schmitt JEFFERSON CITY, MO –

Hele utskriften finner du her: 

https://ago.mo.gov/docs/default-source/press-releases/135885afauci112322_full_redacted.pdf?sfvrsn=35f4a425_2

Fauci tok tiltak for raskt å knuse The Great Barrington Declaration i mediene

E-poster viser at den gang avtroppende direktør for National Institutes of Health Dr. Francis Collins beordret Dr. Anthony Fauci til å gjennomføre en «rask og ødeleggende» fjerning av en uttalelse fra folkehelseeksperter som ba om «fokusert beskyttelse» av de mest sårbare befolkningene. E-poster viser at Fauci faktisk tok tiltak for å angripe erklæringa.

Den store Barrington-deklarasjonen

Opphev lockdown umiddelbart. La folk arbeide, gå på skole og leve sine liv. Beskytt de utsatte!

Dette er innledninga av ei erklæring fra medisinske eksperter og eksperter på folkehelse, som ble kalt The Great Barrington Declaration.


«Som epidemiologer og eksperter på smittsomme sykdommer og folkehelse har vi alvorlige bekymringer for skadelige fysiske og mentale helsevirkninger av den gjeldende COVID-19-politikken, og anbefaler en tilnærming vi kaller Fokusert beskyttelse.

Vi kommer fra både venstre og høyre, og over hele verden, vi har viet karrieren vår til å beskytte mennesker. Gjeldende politikk for lockdown gir ødeleggende effekter på kort- og langsiktig folkehelse. Resultatene (for å nevne noen) inkluderer lavere vaksinasjonsevne for barn, forverring av kardiovaskulære sykdommer, færre kreftundersøkelser og forverret mental helse – noe som fører til større overdødelighet i årene som kommer, med arbeiderklassen og yngre medlemmer av samfunnet som vil bære den tyngste byrden. Å holde elevene borte fra skolen er en alvorlig urettferdighet.

Å holde disse tiltakene på plass til en vaksine er tilgjengelig, vil forårsake uopprettelig skade, og de underprivilegerte blir uforholdsmessig skadet.»

Fauci hadde ingen medisinsk forutsetning for å overkjøre eller diskreditere disse ekspertene. Hans angrep på dem handlet om grov politisk undertrykking og sensur.

Massive forsøk på karakterdrap på forskere, direkte sensur, løgn, utelukking fra sosiale medier, tap av jobber og karrierer er blant de virkemidlene Fauci & co tok i bruk under koronadiktaturet. Men de hadde ikke kunnet gjøre det hvis de ikke hadde fått vegg-til-vegg dekning av «den eneste riktige linja» i praktisk talt alle medier. Og de hadde ikke kunnet lykkes med det hvis et mindretall av politikerne hadde hatt baller nok til å stå opp mot dem.

Forrige artikkelHva vil en bindende naturavtale på FNs konferanse (COP15) i Montreal innebære?
Neste artikkelDen kapitalistiske løsninga for å «redde» planeten: Gjør den til en ny type eiendom og selg den (2)