Et usynlig fengsel er bygget for deg

0

Vaksinepass, digital identitet, sosialt kredittsystem og digital valuta

Av Dr. Joseph Mercola
Oversatt av Northern Light

Et internasjonalt vaksinepass, digital identitet, et sosialt kredittsystem og en digital sentralbankvaluta er et digitalt kontrollsystem som vil holde befolkningene fanget. (Central Bank Digital Currency = CBDC)

Ansiktsgjenkjenning er en viktig del av kontrollstrukturen, siden det er «passordet» til din digitale identitet. Innen utgangen av 2022 vil det være 1 milliard overvåkings-kameraer i verden, alle koblet til internett og kunstig intelligens ( Artificial intelligence = AI). Kameraer og lydopptaksenheter i mobiltelefoner, biler og smarte apparater samler også inn data.

Informasjonen brukes til å gi hver person en individuell poengsum, basert på deres oppførsel. Din sosiale kredittscore dikterer hva du kan og ikke kan gjøre, hva du kan kjøpe og hvor du kan gå. AI er helt avgjørende, uten AI kan kontrollsystemet ikke kan fungere. Den enkleste måten å bekjempe dette systemet på er å hindre at AI får dataene, ved å nekte å bruke teknologier som samler inn og deler din personlige informasjon. Alle disse faktorene virker nå sammen for å kontrollere verdens befolkning. Dette digitale fengselet, som allerede for det meste er utbygd, vil være den endelige innelåsningen av menneskeheten.

I videoen ovenfor intervjuer Maria Zeee fra ZeeeMedia informatiker Aman Jabbi om det kommende internasjonale vaksinepasset, digital identitet, det sosiale kredittsystemet som bygges i Vesten, og sentralbankens digitale valuta (CBDC).

Din digitale identitet blir ditt digitale fengsel

Ansiktsgjenkjenning har blitt lansert som en stor bekvemmelighet og sikkerhetsfunksjon. Med ansiktsgjenkjenning trenger du ikke å huske pins eller passord, og det er ment for å holde dine personlige konti sikrere. Men ansiktsgjenkjenning er et verktøy for kontroll og er en viktig del av ditt eget digitale fengsel. Det kinesiske kontrollsystemet basert på ansiktsgjenkjenning i kombinasjon med et sosialt kredittsystem. Det kinesiske sosiale kredittsystemet er som et tilbakemeldingssystem som reagerer på din oppførsel. Ukjent for de fleste vestlige, har et identisk system allerede blitt satt i gang bak kulissene i vestlige land – de har bare ikke fortalt deg det ennå.

Bevæpnet overvåking

Mange «smarte» lysstolper har for eksempel innebygde ladestasjoner for droner, som i fremtiden skal brukes til å stoppe overtredelser. Disse smarte lysstolpene kan også bevæpnes. Innebygde LED-»inkapasitatorer», «avgir rettet stråling som kan fremkalle alvorlig kvalme. Våpen som avgir en ekstremt lyssterk, rask og godt fokusert serie med «røde tilfeldige lyspulser.» Disse lysene også forårsake hjerneskade, sykdom og til og med død. LED kombinert med radar på smarte lysstolper kan også brukes til å identifisere personer som bærer våpen.

Et nytt kapittel i «sosialkontrakten»

Digital identitet er blitt beskrevet av World Economic Forum som et nytt kapittel i samfunnskontrakten. Problemet er at WEFs nye sosiale kontrakt er en som ingen av oss har gått med på. Det blir revidert av WEF og dets allierte og pålagt oss uten vårt samtykke. Hvis dette ble fullt forstått av alle, vil ingen akseptere det.

Din digitale identitet vil bli nødvendig for tilgang til alle aspekter av livet, fra å logge deg på Internett, tilgang til sosiale tjenester, reiser, mat, shopping og finansielle tjenester. Hvis din sosiale kredittpoengsum er for lav, kan ett eller flere av disse slås av og gjøres utilgjengelige for deg, så da er du alltid fanget.. Det internasjonale vaksinepasset som ble foreslått på G20-møtet i 2022, er nøkkelen for å få alle inn i det digitale ID-systemet. Å hindre at vaksinepass innføres er helt sentralt i motstanden mot det digitale fengselssystemet.

Hvis vi aksepterer digital identitet, er det Game Over for menneskeheten

Du må avvise vaksinepasset med mindre du er villig til å være en laboratorierotte resten av livet. 500 nye vaksiner vil være klare innen 2030 mot de vanligste sykdommene. Det er sannsynlig at det å ha en oppdatert vaksinasjonsstatus vil være et av kravene for å opprettholde et gyldig pass, som også vil fungere som din digitale identitet. Med andre ord kan avslag på vaksine brukes til å ugyldiggjøre eller «låse» din digitale ID, slik at du ikke kan gjøre, gå eller kjøpe noe. Spørsmålet er, hva vil disse vaksinene være? I utgangspunktet har du ikke noe annet valg enn å ta dem, selv om du tror eller vet at en vaksine kan skade eller drepe deg, slik tilfellet er med covid-vaksinene.

Et system uten tillit til fangene

Den nye sosiale kontrakten opprettet av WEF og dets allierte et null-tillitssystem. Med andre ord, vaktene stoler ikke på fangene, og det er sikkerhetstiltak på plass for å sikre at de oppfører seg. Det nye åpne fengselssystemet til WEF, er basert på samme premiss. Uansett hvor du går må du bevise hvem du er, og at verdiene dine er i tråd med gjeldende regler. Så for å kjøpe mat må du ikke bare identifisere deg, men du må også oppfylle visse standarder, ellers vil ikke den digitale valutaen din fungere. Alt du vil gjøre – absolutt alt – må låses opp av din digitale ID.

Digitale gjerder og smarte byer blir veggene i fengselet ditt

For å håndheve din betingede tilgang til livet, vil «geofencing» bli brukt. Smarte lysstolper utstyrt med LED-inkapasitatorer kan brukes for å hindre deg i å gå utover ditt angitte område, og for eksempel kan din digitale valuta programmeres til å ikke fungere utenfor ditt område, og smartbilen din kan programmeres til å slå seg av hvis du kjører utenfor området ditt. Og smarte byer vil: Begrense mobiliteten din og eliminere eierskap av bil, rasjonere vann, elektrisitet og gassforbruk, overvåke hva du sier, spore handlingene dine og hvor du er til enhver tid.

Hvordan stoppe AI?

En formel laget av WEFs filosofiske guru Yuval Noah Harrari, beskriver teknokratenes stadig økende evne til å hacke mennesker: B x C x D = AHH. B står for biologisk kunnskap, C er datakraft, D er data og AHH er evnen til å hacke et menneske. Evnen til å hacke mennesker er avhengig av at AI mates med en konstant strøm av data.

Det er et «udyrets system» i den forstand at AI er udyret, og det trenger å mates med data innsamlet fra kameraer, opptaksenheter, ansiktsgjenkjenning, GPS og sensorer av alle slag som utgjør kroppens internett. Du kan lære mer om dette i «Produsert Dystopia – Globalister vil ikke slutte med å hacke mennesker». AI er en helt avgjørende for det digitale fengselet, uten det kan det ikke fungere. Svaret er da å hindre AI i å få dataene våre. «Ingen lovgivning kan stoppe dette, det må gjøres av folket.» Kort sagt, vi må nekte å bruke teknologiene som samler inn våre data. Vi vil ikke kunne unngå dem alle, men det er mange vi kan unngå, for eksempel smartklokker, treningssporere, smarte termostater og smarte TV-er.

Vi kan også kjempe for å forhindre den økende bruken av ansiktsgjenkjenning og 5G, og vi kan nekte det kommende vaksinepasset. En måte som folk i det skjulte ledes inn i det digitale fengselet på, er ved at de stoler på apper som for eksempel lar deg bestille mat eller transport. Til slutt vil virtual reality-briller fase ut appene på smarttelefonen din, slik at du må være i den virtuelle verden for å bruke dem. Det er for å tvinge deg dypere inn i det digitale fengsels-systemet, som inkluderer digitale kloner og å leve mye av livet ditt i en virtuell virkelighet.

Kina viser frem den kommende fengselsstaten

For tiden rystes Kina av massive protester mot null-covid-politikken som brukes til å fengsle titalls millioner mennesker i hjemmene deres i flere uker. Du skulle tro et amerikansk selskap som Apple ville stå for amerikanske verdier som frihet, men nei, det gjør det ikke. Det samarbeider med den kinesiske regjeringen for å slå ned folkets opprør.

En video viser iPhone-ansatte i sammenstøt med politiet over landets null covid- politikk. Som svar påstås det at den kinesiske regjeringen har programmert demonstrantenes covid-pass til «røde», som hindrer dem i å gå inn i offentlige rom. Hvis de prøver å gå inn i en bygning, for eksempel – inkludert boligkomplekser – vil det gå en alarm og de blir arrestert og eskortert til en karanteneleir som de forresten må betale for selv. Så enkelt er det for myndighetene å eliminere uønskede fra samfunnet når denne typen kontrollsystem er på plass.

Verden begynner å bli oppmerksom på hva som skjer

Den gode nyheten er at folk rundt om i verden begynner å innse hva som skjer. Som forklart av juridisk filosof Eva Vlaardingerbroek, er grunnen til at det nå er masseprotester i Europa, er fordi folk nå innser at covid-passet er et kontrollsystem som ikke har utløpsdato. De innser at det er ment å være permanent, og at det vil bli utvidet.

Er det dette vi ønsker i Vesten? Er det dette du ønsker for dine barn og dine barnebarn? Hvis ikke, må du delta i bevegelsen for å forhindre det, og det starter med å gjøre endringer i ditt eget liv for å hindre AI i å få dine personlige data, og opplyse familie og venner om hvorfor dette er nødvendig.


Fra Global Research, publisert 6 desember 2022.
Oversatt fra engelsk av Northern Kight for Derimot.no. Noe forkortet,


«Smarte byer», dystopisk kontroll og globalt kupp mot demokratiet

Milliardærklubben: – Vår allianse skaper styring av smarte byer

Smarte bynettverk skal undergrave nasjonalstatene og fremme kapitalens agenda

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDen kapitalistiske løsninga for å «redde» planeten: Gjør den til en ny type eiendom og selg den (4)
Neste artikkelOslo Peace Days