Den britiske regjeringa ville feire vaksinejubileum – da eksploderte kommentarfeltet

0
Bild: freepik / drobotdean, Screenshot via Facebook

Med et Facebook-innlegg ville regjeringen i Storbritannia den 8. desember ikke bare markere toårsjubileet for Covid-vaksinasjonene, men også komme med en offentlig oppfordring om å ta en ny oppfriskningsvaksinasjon. Det kom nesten 34.000 kommentarer til dette innlegget, og de viser at dette var den største fiaskoen noensinne for regjeringens team for sosiale medier. Det var nemlig ingen av sidens følgere som så noen grunn til å feire. Tusenvis av rapporter om press, tvang og plutselige sykdommer og dødsfall etter vaksinasjonen viser det virkelige resultatet av massevaksinasjonene – og mengden av kritiske kommentarer gjør det helt klart: Spillet er over. Dette skriver tyske Report 24

Den britiske regjeringens innlegg fra den 8. desember lyder som følger (oversatt til norsk av Rune G for Derimot.no):

«For to år siden ble på denne dagen den første Covid-19 vaksinen satt i Storbritannia. Siden da har vi gjennomført over 151 millioner vaksinasjoner for å beskytte mennesker mot å bli alvorlig syk av viruset. Gjør avtale om din vintervaksinasjon i dag om du er i målgruppen.»

Det er uklart om de ansvarlige for denne Facebook-siden forventet ros og anerkjennelse, eller om de var seg bevisst hvilket skred av reaksjoner dette jubileumsinnlegget med vaksinasjonsoppfordringen kom til å utløse. Titusener av kritiske kommentarer vitner om at folk ikke bare er lut lei av temaet Covid-vaksinasjoner, men at det i befolkningen også har bygd seg opp et voldsomt sinne mot de politisk ansvarlige. Mange kommentatorer finner faktisk at strømmen av likesinnede som finner sammen på den britiske regjeringens Facebook-side gir grunn til håp: Vaksinasjonsagendaen har mislyktes.

Her er noen typiske kommentarer (oversatt til norsk):

«Takk for INGENTING!! Min karriere ligger i ruiner, og jeg har helseproblemer som jeg tidligere ikke hadde. Jeg ville aldri ha vaksinen, men jeg gjorde det som min arbeidsgiver forlangte av meg. Jeg arbeidet på sykehus gjennom alt dette før vaksinasjonen uten noen problemer.»

«Ja! Jeg har mistet synet etter at jeg tok den første vaksinen, takk, den kommer sannsynligvis til å gjøre meg blind.»

«Det dummeste som jeg NOEN GANG har gjort!!!! Den største feilen i mitt liv!!»

«Min far utviklet en veldig aggressiv lymfekreft etter at han hadde fått blodproppinjeksjonene. Jeg mistet han nå i november.»

«Ja, og to år senere er antallet familiemedlemmer og venner som plutselig har fått en kreftdiagnose sjokkerende.»

«Min far døde to uker etter vaksinasjonen, ’hjerteinfarkt’.»

«Jeg er så glad for at jeg lyttet til meg selv og fulgte min intuisjon og ikke de rådene som jeg fikk på fjernsynet.»

«Jeg har aldri før sett så mange tilfeller av dødelig kreft, hjerteinfarkter og hjerneslag!»

«Jeg er så glad for å se at alle mine medkonspirasjonsREALISTER holder stand og lever sunnere enn noen gang før. Sannheten er å finne i tallene.»

«To år med folk som dør plutselig. Nei takk.»

«Hver eneste person som jeg kjenner som tok den, er ved dårlig helse og angrer på å ha tatt den!»

«Enhver handling som begås i det skjulte, blir før eller senere avslørt. Dere har begått en forbrytelse mot menneskeheten, og folk våkner.»

«For en stor suksess for depopulasjonen, takk også for å ha gjort sportsarrangementer mer spennende. Jeg tror at de største bookmakerne snart vil introdusere veddemål på hjerteinfarkt med spektakulære odds. Godt gjort, marionetter!»

«Jeg er gift med en prest. Han har gravlagt altfor mange ofre som døde av en blodpropprelatert sykdom. I alle aldre. Noen av dem sykepleiere. Vi kjenner også veldig mange folk som var friske, og som ikke er det lenger, som enten plutselig har fått kreft eller en annen sykdom som har forandret livene deres. Det er så altfor trist.»

«Istedenfor å telle år burde vi telle hvor mange mennesker den har drept.»

«Et toårsjubileum for en enorm økning i myokarditt hos ungdommer, hjerteinfarkter, slaganfall, dødfødsler og spontanaborter.»

«Se hvor mange vi er… vi strømmer til i tusenvis! Jeg har ikke sett en eneste positiv kommentar… det sier alt. Spillet er snart over.»

«Dette jubileet er ikke noe å feire, og kommentarene gir meg håp om at den generelle oppfatningen nå har endret seg. Det var aldri verdt risikoen og er det fremdeles ikke, men de presser fortsatt på for å få folk til å ta oppfriskningsvaksinasjoner.»

«Jeg har aldri vært så stolt av et kommentarfelt. Godt selskap!»

Oversatt av Rune G.

Forrige artikkelKrigsropet?
Neste artikkel– En myte at høyreekstrem terror har vært i voldsom vekst
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.