Danmarks statsminister spredde usann informasjon om immunitet

0
Mette Fredriksen / Shutterstock

Den danske statsministeren sa at «ingen er immun mot covid-19», til tross for at WHO og CDC sa det stikk motsatte.

Av Michael Schultz.

På sit pressemøde den 10. marts 2020 sagde statsminister Mette Frederiksen, på dagen for restriktionernes start, at «ingen er immune over for coronavirus, og heller ikke noget samfund». Men lige nøjagtigt det modsatte blev sagt af Verdenssundhedsorganisationen, WHO, på nøjagtig samme dato

«… størstedelen af ​​mennesker med COVID-19 har ukompliceret eller mild sygdom (81%)»..» (side 2):

Ydermere var det amerikanske Center for Disease Control, CDC, (det der svarer til Statens Serum institut) og WHO 11 år tidligere blevet tvunget til at tage deres udtalelser om «ingen immunitet mod svineinfluenza» tilbage:

«I slutningen af ​​2009, måneder efter at Verdenssundhedsorganisationen erklærede H1N1 «svineinfluenza»-virus for en global pandemi, var Alessandro Sette en del af et team, der arbejdede på at forklare, hvorfor den såkaldte «nye» virus ikke så ud til at forårsage mere alvorlige infektioner end sæsonbestemt influenza.

Deres svar var «allerede eksisterende immunologiske reaktioner» i den voksne befolkning: B-celler og i særdeleshed T-celler, som «er kendt for at mindske sygdommens sværhedsgrad.»

Andre undersøgelser kom til samme konklusion: mennesker med allerede eksisterende reaktive T-celler havde mindre alvorlig H1N1-sygdom.

Derudover rapporterede en undersøgelse udført under udbruddet i 2009 af de amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse, at 33 % af mennesker over 60 år havde krydsreaktive antistoffer mod 2009 H1N1-virussen, hvilket førte CDC til at konkludere, at «en vis grad af allerede eksisterende immunitet over for de nye H1N1-stammer eksisterede, især blandt voksne over 60 år”.

Dataene fremtvang en ændring i synspunkter hos WHO og CDC, fra en antagelse før 2009 om, at de fleste mennesker «ikke vil have nogen immunitet over for den pandemiske virus» til en, der anerkendte, at «en befolknings sårbarhed over for en pandemisk virus er delvist relateret til niveauet af allerede eksisterende immunitet mod virussen.»

Men i 2020 ser det ud til, at lektionen var blevet glemt.» 

Yderligere undersøgelser, hvoraf 23 er PUBMED-indekserede, akkumuleret i 2020, viste det samme. tidligere forkølelser beskytter dig, selv mod nye vira i corona-familien. 
De kan ses her. 

To spørgsmål opstår:

1.      Fra hvilke institutioner og personer har Mette Frederiksen fået de vildledende oplysninger om «ingen immunitet mod coronavirus»?

2.      HVORFOR reagerede den danske regering ikke på disse, gennem et årti, vitale og videnskabelige kendsgerninger og tilpassede sin Corona-politik i overensstemmelse hermed i sommeren/efteråret 2020?

Forrige artikkelWEF avslører agendaen for Davos 2023: «Samarbeid i en fragmentert verden»
Neste artikkelDet er din feil at de vaksinerte får skader av vaksinen hvis du har sagt noe negativt om den!
Michael Schultz er fysioterapeut.