WEF avslører agendaen for Davos 2023: «Samarbeid i en fragmentert verden»

0
Snart møtes WEF-klanen i Davos for å pønske ut ny elendighet for verdens folk.

.Utløser økonomisk kaos, gjeld, fattigdom og sosialt tyranni over hele verden…

Av Sikh for Truth

Hva kan jeg si? Jeg dukket inn og ut av forskjellige økter i år på Davos-arrangementet med stor interesse. Dessverre vil Davos 2023 holdes om mindre enn 44 dager. Kan du tro det?

Årets begivenhet hadde tittelen «Historie ved et vendepunkt», og vi husker alle da det sveitsiske militæret ble beordret til å beskytte Schwab og de globale elitene med 5000 soldater.

Schwab advarte også de som bagatelliserte eller kapret arrangementets nøkkelmeldinger, som den ofte nevnte Great Reset, om at de ville bli behandlet med forakt.

På hovedtalen sa Klaus Schwab:

«Denne krigen er virkelig et vendepunkt i historien, og den vil «omforme» vårt politiske og økonomiske landskap i de kommende årene.» sitat: Klaus Schwab.

I dag lever vi i Orwells 1984

‘Samarbeid i en fragmentert verden’ vil være temaet for årsmøtet 2023 i Davos, Klosters fra 16.-20. januar 2023. Over 2500 ledere fra myndigheter, næringsliv og sivilsamfunn vil delta.

«Årsmøtet 2023 finner sted på et avgjørende tidspunkt for verden, og vil samle mer enn 2500 ledere fra myndigheter, næringsliv og sivilsamfunn. Covid-19-pandemien og krigen i Ukraina har utløst store endringer. Løftet om et «tiår med handling» kan bli til et tiår med usikkerhet og skjørhet hvis systemiske risikoer ikke blir adressert.

For å navigere i de nåværende krisene, men enda viktigere, for å drive konkrete, systempositive endringer på lang sikt, holder World Economic Forum sitt 53. årsmøte i januar for å bekrefte verdien og nødvendigheten av dialog og offentlig-privat samarbeid. ”

Hovedtemaene for 2023 vil omfatte:

1. Energi- og matkriser i sammenheng med et nytt system for energi, klima og natur

2. Høy inflasjon, lav vekst, høy gjeldsøkonomi i sammenheng med et nytt system for investeringer, handel og infrastruktur

3. Motvind fra industrien i sammenheng med et nytt system for å utnytte grenseteknologier for innovasjon og motstandskraft i privat sektor

4. Sosiale sårbarheter i sammenheng med et nytt system for arbeid, ferdigheter og omsorg

5. Geopolitiske risikoer i sammenheng med et nytt system for dialog og samarbeid i en multipolar verden

Du kan forvente at Klaus Schwab og slenget hans flyr til Davos på karbontunge fly og spiser filet mignon mens de ber oss om å «sykle og spise insekter».

Over 400 sesjoner ble holdt i fjor, alle i tråd med FNs mål for bærekraftig utvikling. De jobber alle mot en global regjering og for digital kontroll via FNs SDG. (Sustainable Development Goals)

De sier at vi er ved et kritisk vendepunkt i dag. Det store antallet kriser krever dristig handling.

På årsmøtet vil regjerings-, næringslivs- og sivilsamfunnsledere diskutere verdens tilstand og prioriteringer for året. Gjennom deres kjære offentlig-private samarbeid vil det gi en plattform for såkalt «konstruktiv, fremtidsrettet dialog».

De bygger løsninger på problemer de har skapt. Davosmennene har blitt opplært til å tro på og støtte en globalistisk form for ikkevalgt regjering, der næringslivet er drivkraften.

Ikke glem også at WEF ikke bare er en snakkende butikk som noen faktasjekkere og mainstream-medier vil ha deg til å tro. WEF har samme formelle status som en offisiell internasjonal institusjon som Røde Kors eller Den internasjonale olympiske komité.

Derfor kommer det til å bli en ny runde med globalistiske kunngjøringer, som forårsaker kaos uten egentlig å fikse noe. Se når de bestemmer seg utenfor demokratiet og ta inn forhåndsbestemte løsninger som digital identitet, CBDC (digital sentralbankvaluta) og karbonsporing. Gjennom dette kan de kontrollere og slavebinde regjeringer og mennesker.

TruthTalk.UK vil dekke denne begivenheten.

*


Forfatteren og redaktøren av TruthTalk.UK, Sikh for Truth, er en kjent frihetskjemper som studerer overvåkingsteknologi som vaksinepass, digital identitet og digitale valutaer fra sentralbanken.


Les også: Dear World Economic Forum, United Nations and World Health Organization: The Ten “Absolute” Rights of Humanity

World Economic Forum Says “Happiness” No Longer Important

Shocking Glimpse Into Life After The Great Reset – World Economic Forum’s Sinister Plans

Forrige artikkelDebatt: Kina er under angrep!
Neste artikkelDanmarks statsminister spredde usann informasjon om immunitet
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.