Covid-19 accountability hearing: En rundeborddiskusjon i Washington DC

0

En rundeborddiskusjon ble arrangert av den konservative tenketanken The Heritage Foundation 10. november i Washington DC. Medlemmer fra House Freedom Caucus og tre eksperter deltok på arrangementet.

Av Martin Langvad

Ekspertene var Martin Kulldorf og Jay Bhattacharya, professorer fra Stanford og Harvard, også kjent fra Great Barrington Declaration, samt Scott Atlas, en professor som satt på Trumps arbeidsgruppe for koronaviruset sammen med Anthony Fauci.

Les: Den store Barrington-deklarasjonen

House Freedom Caucus er en politisk gruppe og de som er medlemmer sitter i representantenes hus for det republikanske partiet. Matt Gaetz, Chip Roy, Marjorie Taylor Greene og Thomas Massie var blant gruppens medlemmer som deltok på dette møtet.

Sakene som ble diskutert var skadene forårsaket av nedstenging, manglende beskyttelse av høyrisikogrupper, skadene forårsaket av vaksinemandatene, sensur, vaksinenes faktiske effektivitet og risiko assosiert med å ta dem, og hvordan man kan forhindre at en feilet pandemirespons skjer en gang til.

Møtet er ikke omtalt av noen av de store mediene, men har blitt nevnt i av alternative medier som Epoch News og the Highwire.

Les: Epokegjørende internasjonal konferanse om erfaringene med covid-19 i Oslo – full medieboikott

YouTube player

The Daily Signal, Heritage Foundations nettavis har laget et sammendrag av diskusjonen. Her følger en oversettelse av noen av de høydepunktene som de har presentert.

Kongressmedlem Chip Roy:

«La meg starte med å si at mens noen foreslår et såkalt pandemiamnesti, ønsker vi heller at noen holdes ansvarlig for løgnene og urettferdigheten som kom sammen med myndighetenes koronarespons.»

«De tvang de gamle til å dø alene på sykehus og eldrehjem uten familien ved sin side… De tvang amerikanere, inkludert de i militæret, grensepolitiet, sykepleierne og andre i frontlinjene til å velge mellom lønn eller en vaksine – en vaksine som ble gitt immunitet fra søksmål mens produsentene som Pfizer og Moderna tjente hundre millioner dollar.»

«Vi vet nå at nedstenging ikke hadde noen effekt på dødeligheten til covid-19 og i stedet fikk vi 108,000 døde amerikanere fra overdoser – det høyeste i amerikansk historie. Vi har en 100% økning i dødsfall blant tenåringer fra alkohol og narkotika.»

Les: Erklære pandemiamnesti?

Scott Atlas sier han ble sjokkert av myndighetenes makt til å blande seg inn i folks liv, men enda mer overrasket over at så mange fant seg i det.

Jay Bhattacharya.

Da Roy spurte ekspertene om hvilken effekt sensuren av medisinske eksperter hadde hatt svarte professor Jay Bhattacharya:

«Det var en katastrofe. Når man har en ny sykdom som dette, en ny epedemi som dette, er det helt essensielt at man får de ærlige meningene og tankene fra alle ekspertene uansett hvilken konklusjon de har. Man finner fram til sannheten gjennom slik debatt. Det sensuren gjorde var, ikke bare å sensurere de det gjaldt, selv om det var ille nok i seg selv, men det sendte også et signal til andre forskere om at disse temaene er for kontroversielle, hold deg unna hvis ikke mister du også ditt rykte.»

«Vi gav ikke amerikanere en ordentlig debatt, en faktisk diskusjon om dette temaet…. Sannheten kommer når folk har tilgang på informasjon og ærlige samtaler. Sensur ødelegger for dette. Sensur ødelegger vitenskapen, og jeg tror faktisk sensur tok livet av folk under denne pandemien.»

Forrige artikkelLekket rapport: Det tyske militæret forbereder seg på potensiell krig med Russland
Neste artikkelDet foregår en kamp om utmarka i Norge