Ny lov i Australia åpner for tvangsvaksinering

0

Vest-Australia har vedtatt et lovforslag som gir COVID-19-funksjonærer autorisasjon til å fjerne folk fra hjemmene deres og vaksinere dem mot deres vilje. Dette skriver Mike Campbell i Countersignal. Han fortsetter:

«Emergency Management Amendment»-lovgivningen ble vedtatt i fjor. Endringen inkluderer «Fullmakt til offiserer i forhold til personer utsatt for SARS-CoV-2-virus.» 

«Mens en covid-19-erklæring er i kraft, for å begrense spredningen av SARS-CoV-2-viruset, kan en autorisert covid-19-offiser lede enhver person som har blitt utsatt, eller enhver klasse av personer som kan ha blitt utsatt, for SARS-CoV-2-viruset, for å gjøre alt eller noe av det følgende»,  heter det i Western Australia-lovforslaget . 

«(a) å forbli i et område spesifisert av offiseren i en periode som er spesifisert av offiseren;»

«(b) å forbli i karantene fra andre personer i en slik periode, og på en rimelig måte, som spesifisert av offiseren; 

«(c)  å underkaste seg infeksjonsforebyggende og -kontrollprosedyrer innen en rimelig periode og på en slik rimelig måte som spesifisert av offiseren.»

Tidligere denne måneden  droppet Australia  karantenekravene for personer utsatt for viruset, med virkning fra 14. oktober. Obligatorisk isolasjon var en av de siste restriksjonene som ble opphevet.

Men dette nye lovforslaget antyder at hvis en ny COVID-nødsituasjon blir erklært, kan vest-australiere bli tvangsfjernet fra sine egne hjem og tvunget til å «underkaste seg» alle «prosedyrer for forebygging og kontroll av infeksjoner» som anses som «rimelige.» 

Selv om tvangsvaksinasjon ikke er direkte angitt i lovforslaget, lar lovforslagets vage ordlyd det være åpent for en slik tolkning.


Les også:

Koronatiltakene har gjort Australia til en politistat

Kampen mot koronadiktaturet i Australia

Massiv demonstrasjon i Canberra mot koronadiktaturet i Australia

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelJonas Gahr Støre i FN
Neste artikkelPelsdyrnæringa – kompensasjon for avvikling
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.