Kampen mot koronadiktaturet i Australia

0
Politiet er brutale mot vanlige folk i Australia og bøtene er skyhøye.

Australia er et av de landene i verden som er gått lengst i å bruke koronaepidemien til å innføre drakoniske lover og et brutalt diktatur. De bygger konsentrasjonsleire som de kaller «karantene-fasiliteter» beregnet på uvaksinerte. Statsminister i den australske delstaten Victoria, Daniel Andrews, sier at de vil «stenge ute» de uvaksinerte og de som ikke følger opp med «booster»-vaksiner. De utstøtte vil bli utestengt fra all sosial og økonomisk aktivitet langt ut i 2022.

Disse grove tvangstiltakene gjennomføres til tross for at The Immunisation Handbook of Australia klart og tydelig sier at innbyggerne ikke skal utsettes for tvang eller press når de skal ta stilling til om de skal vaksineres.

Det kommer desperate rom om hjelp og sympati fra Australia, og steigan.no har etablert en kontakt med folk som er aktive i motstandsbevegelsen mot dette diktaturet. Vi vil derfor bli i stand til å ha mer stoff om koronadiktaturet i Australia og kampen mot det i tida som kommer.

En kanal som der er verdt å følge er Rebel News og deres Australia-sider.

Deres korrespondent down under driver kampanjejournalistikk mot de ekstreme bøtene som folk blir utsatt for, slik som her:

Nyheter om kampen mot bøtene finnes her: Fight the fines!

Mange organiserte protester.

Her er fra en demonstrasjon mot tyranniet i Queenlands hovedstad Brisbane: WATCH: Brisbane rallies against the ‘health tyranny’

Juridisk hjelp mot undertrykkinga

Nettstedet Advocate me startet som et vanlig advokatkontor, men er mer og mer blitt en viktig juridisk hjelp for dem som blir utsatt for politistatmetodene.

Ansiktsgjenkjenning og GPS

«Folk i Sør-Australia vil bli tvunget til å laste ned en app som kombinerer ansiktsgjenkjenning og geolokalisering,» rapporterte The Atlantic. «Staten vil sende dem tekst tilfeldig, og deretter vil de ha 15 minutter til å ta et bilde av ansiktet sitt på stedet de skal være. Skulle de mislykkes, blir den lokale politiavdelingen sendt for å følge opp personlig. ”

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.