Pfizer har svindlet med forskningsdata

0

Pfizer og CDC holdt tilbake data, noe som har ført til skade og død for tusenvis.

Av Alexandra Bruce

Det har vist seg at Pfizer og CDC begikk svindel da de med vilje holdt tilbake kritiske data fra offentligheten, noe som resulterte i skade og død for tusenvis av de injiserte.

Det som skjer her er kriminelt. For personene i nærheten av dataene som ikke sa noe, vil det få juridiske konsekvenser. De vil enten bli vitner eller tiltalte.

FDA og CDC måtte saksøkes for at de skulle frigi dataene om et biologisk produkt som hver og en blir bedt om, om ikke tvunget til, å ta. Dette burde gjøre alle veldig bekymret.

Data fra USAs Forsvarsdepartement viser en tydelig økning i sykdom etter injeksjon, og WorldInData.org rapporterer at 73 % av COVID-dødsfallene i både høyinntekts- og middelhøyinntektsnasjoner (som hadde råd til vaksiner) skjedde ETTER at vaksinene ble gitt ut. I en pandemi vil vanligvis flest dødsfall inntreffe i begynnelsen, før behandling er tilgjengelig. Men COVID-vaksinene klarte ikke å forbedre helsen, og det kan se ut til å ha vært med hensikt.

Dr. Malone har reagert på den siste Pfizer-datadumpen og sier til The New Americans Veronika Kyrylenko: «Etter min mening er tilbakeholdelse av vitenskapelige data svindel. Dette er vitenskapelig svindel, etter min mening.»

«Hvis jeg skulle publisere en studie der jeg hadde en stor mengde epidemiologiske data og jeg bestemte meg for å bare publisere deler av den, fordi jeg ønsket å fremme en eller annen agenda, ville jeg gjøre meg skyldig i vitenskapelig svindel. Publikasjonenen ville bli trukket tilbake, jeg ville bli kastet ut av min akademiske institusjon, jeg ville gjort meg skyldig i vitenskapelig svindel. Det er det dette er.»

«Når det gjelder CDC, jeg har sett dem med tiden bli mer og mer en politisk arm fremfor å tjene sin funksjon. Dette er Centers of Disease Control and Prevention. De er det informasjonsarkivet leger har stolt på i tiår, gjennom MMWR-publikasjonen. Det er de som er ansvarlige for å gi oss frontlinjedata om hva som skjer og hvor det skjer. De har sluttet å utføre den funksjonen.»

«De gir ikke lenger ut denne detaljerte informasjonen gjennom MMWR. De har blitt en ren politisk organisasjon, en arm av Executive Branch, og det de har gjort, er etter min mening uanstendig.»

«Og dette er en del av det som ligger til grunn for angrepene som [dr. Peter McCullough] og jeg har har måttet tåle fra pressen. Hvis du tenker på det, ‘CDC har ikke sagt det, derfor sprer du medisinsk feilinformasjon’, men nå får vi vite hvem som egentlig har spredt medisinsk feilinformasjon. Det er CDC!»

«Jeg mener vi alle har krav på en unnskyldning. Jeg mener at disse dataene som de har holdt tilbake – det er ikke bare 18 til 49 triple-boost-effektivitetsdata, det er tonnevis av informasjon som med vilje har blitt holdt tilbake – er grunnen til at vi har blitt angrepet. Det er urettferdig… det viser seg at vi er fullstendig rettferdiggjort. Vi har snakket sant og det er sannheten som har blitt holdt skjult for det amerikanske folk; og enda viktigere, den har blitt holdt skjult for andre leger og den har blitt holdt skjult for offentlige helsemyndigheter.»

«Den artikkelen var kraftfull, hvis du ser gjennom den. New York Times prøvde å skjule den, og de slapp den på Presidentdagen, og de skrev det på måter som tjener til å skjule hva som egentlig skjer. Men det som skjer her er kriminelt, etter min mening,» sier han.

Twitter Suspends US Virologist Dr Robert Malone's Account after his claims  over Pfizer vaccine - YouTube

På spørsmål om det det de har gjort vil få konsekvenser for den føderale regjeringen svarer Malone:

«Jeg har sagt det gjentatte ganger: de menneskene som er i regjeringen – vi kaller dem ‘govvies’ for slang, de folkene som jobber ved CDC, som ga intervjuer for The New York Times , men som ikke ville oppgi navnene sine – jeg tror de nå er på et punkt der de må ta et valg.»

«Det kommer til å få juridiske konsekvenser, og jeg tror de har et valg, disse statsansatte som har vært med på å skjule disse dataene: de kan enten bli tiltalte eller de kan bli vitner. Det er på tide for dem å stå frem og si fra.»

«Og hvis de ønsker å foreta en varsleraksjon, snakk med senator Ron Johnson. Kontoret hans er i gang, på jakt etter dette, og når han blir gjenvalgt og Republikanerne tar Senatet, kommer han til å få ansvaret for Senatets Subcommittee on Investigations , og jeg kan fortelle deg at han er klar for å sette i gang.»

THE NATIONALIST NEWS 2022®

Dr. Malone gir mikrofonen til dr. McCullough, som sier:

«Jeg vil bare legge til at dette ikke er det eneste bekymringsområdet for datatransparens. FDA og Pfizer blir saksøkt for at de skal frigi alt av dokumentasjonen de sitter på. Mange av dere vet at det nå er en akselerert utgivelse av data – men motviljen mot å frigi informasjon om et biologisk produkt som hver eneste amerikaner blir bedt om, om ikke tvunget til, å ta – motviljen mot å gjøre det burde gjøre alle bekymret.»

«Det andre området for datagjennomsiktighet vi er ekstremt bekymret for er informasjon fra Department of Defense Epidemiological Database [DMED] som ble utgitt under Senatets panel den 24. januar: A Second Opinion, ledet av senator Ron Johnson og deres hovedadvokat, Tom Renz. Medrådgiver Leigh Dundas presenterte dataene og varslerne; de avslørte faktisk navnene deres. Ledende varsler er militærlegen Theresa Long , og det er klart: det er en mangedobbel årlig økning av sykdomstilfeller, innenfor mange sykdomskategorier, blant våre tjenestemenn.»

«Det eneste som er forandret, er utdelingen av vaxiner i svære mengder. Så datatransparens, på dette tidspunktet, vil være et område som jeg tror dr. Malone har rett i at vil bli intenst gransket. Og når det gjelder de som er nærme dataene, tror jeg de har et kommende valg, og det kommer til å bli et spørsmål om å ta det riktige valget og hvor de vil ende opp; på hvilken side av historien.»

Av Alexandra Bruce

Forbidden Knowledge TV 

Oversatt av Monica Sortland for Derimot.no.

Forrige artikkelOperasjon Gladio, NATOs hemmelige hærer
Neste artikkelTulsi Gabbard: – Biden-administrasjonen fører oss mot et kjernefysisk Armageddon
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.