Pfizer innrømmer: – Vaksinen var ikke testet for å hindre smitte!

0

COVID-19-vaksine ble ikke testet for å hindre smitte, innrømmer Pfizer-leder.

Pfizers Janine Small, president for internasjonale utviklede markeder, sa mandag at verken hun eller andre Pfizer-tjenestemenn visste om covid-19-vaksinen deres ville stoppe smitte før den kom på markedet sent i 2020.

Medlem av Europaparlamentet, Rob Roos, spurte under en sesjon: «Ble Pfizer COVID-vaksinen testet for å stoppe overføringen av viruset før den kom på markedet? Visste vi om å stoppe immunisering før den kom på markedet?»

Pfizers Janine Small svarte:

«Nei … du vet, vi måtte … virkelig bevege oss i vitenskapens hastighet for å vite hva som foregår i markedet.»

Roos, fra Nederland, sa i en Twitter-video mandag at etter Smalls kommentarer til ham, ble millioner av mennesker rundt om i verden lurt av farmasøytiske selskaper og myndigheter.

«Millioner av mennesker over hele verden følte seg tvunget til å vaksinere seg på grunn av myten om at ‘du gjør det for andre’,» sa Roos. «Nå viste dette seg å være en billig løgn» og «burde avsløres,» la han til.

Epoch Times skriver at i slutten av 2020 skrev Food and Drug Administration at det ikke var noen data tilgjengelig for å avgjøre om vaksinen ville forhindre overføring og hvor lenge. Omtrent på samme tid sa Pfizers administrerende direktør Albert Bourla at firmaet hans var «ikke sikker» på om de som mottar vaksinen vil være i stand til å overføre COVID-19 til andre mennesker.

Pfizer-sjef Albert Bourla nektet å vitne i EU-parlamentet etter å ha vært invitert til det.

Når man ikke visste om «vaksinen» ville hindre smitte raser hele korthuset

Når man ikke visste om «vaksinen» kunne hindre smitte – noe den da heller ikke gjør – faller hele resten av korthuset sammen. Hva skal man med vaksineplikt og tvangslover for segregering hvis «vaksinene» ikke hindrer smitte?

«Vitenskapens hastighet» er det rene sludder

Når Janine Small snakker om at «

«Nei … du vet, vi måtte … virkelig bevege oss i vitenskapens hastighet for å vite hva som foregår i markedet,» så sier hun det rene sludder.

Det er ingenting som heter «vitenskapens hastighet». Typisk for vitenskapen er at den ofte kan være svært langsom, fordi det er vanskelige ting som må studeres og utredes. Dette er tullprat fra ende til annen.

Men «sjøl om det er galskap, er det en metode i det,» som det heter i Hamlet. Det var ikke vitenskapens hastighet, men BigPharmas hastverk med å komme først på markedet med et eller annet som kunne få midlertidig godkjenning til å bli sprøytet inn i milliarder av mennesker.

«Det er puddelens kjerne,» som det heter i Faust. Og hvem var puddelen i Faust? Jo, ingen andre en Fanden sjøl. Så da passer det jo.

Forrige artikkelRegjeringa med høringsfrist som latterliggjør saksbehandlinga
Neste artikkelDen tynne røde linjen: NATO har ikke råd til å miste både Kabul og Kiev