Framtredende britisk kardiolog suspendert fra Facebook

0
Dr. Aseem Malhotra i samtale med GBNews.

Den britiske kardiologen Dr Aseem Malhotra har stemplet Facebook som en «demokratiets fiende» etter å ha blitt suspendert av teknologigiganten i tre dager etter innlegg på sosiale medier om Covid-vaksiner. Dette skriver GBNews.

Malhotra delte Covid-vaksinedataanalyse fra Floridas statskirurg tidligere denne uken, som Facebook erklærte «ikke fulgte våre fellesskapsstandarder». Han ble deretter suspendert i 24 timer.

Les: Statskirurgen i Florida: 84% økning i hjerterelatert død blant vaksinerte unge menn

Floridas statskirurg Joseph Ladapo ga ut ny veiledning for Covid-vaksiner forrige uke, som inkluderte en anbefaling mot menn i alderen 18-39 år som tar Covid-vaksinen på grunn av tilsynelatende hjerterelaterte problemer forbundet med stikket.

Som svar på suspensjonen sa Dr Malhotra i en samtale med GB News’ Mark Steyn-show: «Facebook er en fiende av demokratiet».

«Faktasjekken går bare i én retning.»

«Tenk på antallet kommentatorer som fortalte oss at vaksiner stoppet smitten under utrullingen. Hvor var etikettene for «medisinsk feilinformasjon» da?»

Dette kommer i lys av Europa-parlamentets Covid-komités avhør av Pfizer-ledere denne uka. Den nederlandske MEP Robert Roos spurte Pfizer-direktør Janine Small om hvorvidt vaksinens innvirkning på overføring ble testet før den ble lansert.

Les: Pfizer innrømmer: – Vaksinen var ikke testet for å hindre smitte!

Nylig mottok Dr Malhotra enda et nytt stempel fra Facebook. Innlegget besto av en video der han ba om at Covid-vaksinene skulle «suspenderes inntil alle rådata (fra forsøkene) er frigitt for uavhengig analyse.»

Han var en av de første til å ta to vaksinedoser, nå krever han vaksinene stanset

I Dr Malhotras anmeldelse publisert i det fagfellevurderte Journal of Insulin Resistance forrige måned om feilinformasjon om Covid, var han svært kritisk til faktasjekkere og sosiale medier siden begynnelsen av pandemien.

Han skrev «De såkalte ‘faktasjekkerne’ har sensurert alt som utfordrer den rådende mainstream-narrativet (etablissementet er pålitelig, og vaksinene er helt trygge)».

GB News henvendte seg til Meta for kommentar som sa at de ikke kan kommentere saker som er under vurdering.

Men Dr. Malhotra kommenterte saka i et intervju med GBN.

Det er nå helt klart at «vaksinene» ikke beskytter mot smitte. Dette raserer grunnlaget for hele lockdown- koronapass- og segregasjonsregimet som store deler av verden har vært pålagt de siste to årene. Men vil de ansvarlige for denne ekstremistiske politikken beklage de forbrytelsene de har begått mot menneskeheten? Vil Faktisk.no & co rødmende beklage sine feilaktige «faktasjekker»? Og vil politikere som Bjørnar Moxnes, som har gitt sin helhjertede og ureserverte støtte til denne politikken, endelig innrømme at det ikke var noe grunnlag for den? Vi tror ikke vi vil holde pusten mens vi venter på slike beklagelser. Vi frykter at det ikke vil komme noe slikt, og at de ansvarlige håper på at folk har dårlig korttidsminne.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelRandi Weingarten dekker over ukrainsk fascismes rolle i Holocaust
Neste artikkel– Jeg har gått fra å være vital til å bli et kasus