‘Uforklarlige dødsfall’ blir dødsårsak nummer én i 2022 i flere land

0

Dødsfall blant barn og unge eksploderer i Europa

Av Brian Shilhavy, redaktør i Health Impact News

En av de statistiske anomaliene vi så i 2021 som hovedstrømsmediene nektet å ta opp, var det faktum at flere mennesker døde «av covid» i 2021 enn i 2020 da «pandemien» startet og nådde høyden, og etter at FDA raskt godkjente flere nye medisiner og vaksiner for å «forebygge COVID» eller «redusere sjansene for død» fra COVID-19 på slutten av 2020.

Mens hovedstrømsmediene og de amerikanske regjeringens «helse»-institutter aldri engang vurderte muligheten, for at overdødeligheten i 2021 kunne skyldes massevaksineringen med COVID-19-vaksinene, gjorde vi i alternative media det. Men her er vi nå i slutten av den 9. måneden i 2022, og over hele verden, i mange land, rapporteres det at «uforklarlige dødsfall» fortsetter å øke, fra «alle årsaker» og ikke fra COVID, selv om antallet Covid-19-vaksiner gitt, har falt drastisk i 2022 sammenlignet med 2021.

Alberta i Canada har nylig rapportert at «ukjent dødsårsak» tok over topplasseringen for dødsårsaker i 2020, og fortrengte demens som holdt topplasseringen siden 2016, og mer enn fordoblet seg i 2021, og øker fortsatt i 2022, og er nå endelig under utredning. Daily Mail rapporterte i forrige uke at «begravelsesbyråer har stor pågang med et unormalt høyt antall australiere som dør». I Europa viser statistikk levert av EuroMOMO, en europeisk overvåkings-organisasjon for dødelighet, at det har vært registrert flere dødsfall i 2022 enn i 2020 og 2021, og at den største økningen i dødsfall har skjedd blant barn og unge.

Mens regjeringer og hovedstrømsmedier fortsetter å beskrive disse som «uforklarlige» dødsfall, har mange leger og forskere spådd at disse nye, aldri tidligere testet på mennesker – eksperimentelle COVID-«vaksiner» -vil fortsette å forårsake skader og dødsfall i måneder om ikke år, etter de ble injisert. Hvis de injiserte overlevde den første spredningen av «piggproteinene» som ble injisert i kroppene deres, og som deretter sprer seg til hver celle.

Funeral Embalmer: 85% of Dead Bodies Now Have Strange Blood Clots Since COVID Vaccine Roll-outs

For mange har nå svekket hjerte, kreft, blodpropp, nevrologiske problemer, autoimmune sykdommer osv. som svekker kroppen deres og kan føre til tidlige, «uventede» dødsfall, selv om de i de fleste tilfeller har blitt fortalt av legene, at disse forholdene «har ingenting med covid-vaksinene å gjøre», mens alle disse sykdommene er registrert i den amerikanske regjeringens VAERS-database (Vaccine Adverse Event Reporting System), og i rekordtall etter covid-vaksinene.

RAIR Foundation intervjuet nylig en leverandør av kister i Toronto-området som rapporterte at for første gang i hans 30 år med produksjon av kister, fikk de flere bestillinger enn vanlig, for barn, og i et stort antall nå i år, siden det har vært en dramatisk økning i dødsfall blant barn.

Coffins for Children Ordered in Bulk, ‘First Time in Over 30 Years’

I et eksklusivt intervju med RAIR Foundation USA, sier Mick Haddock, en produsent av kister i det Toronto, at ting har endret seg markant i bransjen de siste ni månedene. – barn går bort, sier han. «Det er merkbart i vår bransje. For første gang på over 30 år mottar vi store ordre på mindre kister».
I følge Haddock trodde han og kollegene hans i bransjen at de ville se en oppgang i 2020 da vi ble fortalt at covid var dødelig og drepte mennesker vilkårlig, i mange tusen. Men det skjedde ikke. «Det var ikke før slutten av 2020 og begynnelsen av 2021 at vi så salget øke. Vi så ingen økning i salget før massevaksineringen, og folk begynte å reise igjen, sier Haddock.

Faktisk så Haddock i 2020 en nedgang på 60 prosent i salget. «Det var først når vaksinene ble gitt til yngre at vi begynte å se oppgangen» sier han. «Det var bare pensjonister og de veldig skrøpelige til å begynne med. I løpet av to måneder etter godkjenning av vaksinen for 11- til 15-åringene, merket vi mer etterspørsel etter mindre kister». Totalt har salget økt med 30 og 40 prosent sammenlignet med 2019. «Det er utrolig hvor mye mer det er, sier Haddock. «Den begynte å klatre i midten av 2021; innen 2022 var veksten målbar».


Oversatt utdrag fra en lengre artikkel med linker, video, oversikter og diagrammer.
Orginalartikkel: “Unexplained Deaths” Becoming #1 Cause of Death in 2022 in Canada, Australia, and Europe – Deaths Among Children and Young People Explode in Europe

Oversatt av Northern Light, Derimot.no

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDyrtida er over oss
Neste artikkel66 nasjoner i FN krever: «Stans krigen i Ukraina nå!»
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.