World Economic Forum krever sammenslåing av menneskelig sensur og AI for å fjerne «hatprat» og «feilinformasjon»

0
Kilde: WEF / Image: Wikimedia/Zarateman

Kanskje de bare burde holde seg til økonomien?

Av Paul Joseph Watson, Summit News.

Til tross for at ingen spurte, tar World Economic Forum nå til orde for sammenslåing av systemer for menneskelig og kunstig intelligens for å sensurere «hatfulle ytringer» og «feilinformasjon» på nettet før det i det hele tatt tillates å bli lagt ut.

En rapport publisert til det offisielle WEF-nettstedet advarer illevarslende om faren med «den mørke verden av online skader».

Men det globalistiske organet, drevet av tegneserie Bond-skurken Klaus Schwab, har en løsning.

De ønsker å slå sammen de ‘beste’ aspektene ved menneskelig sensur og AI-maskinlæringsalgoritmer for å sikre at folks følelser ikke blir såret og meninger mot regimet blir svartelistet.

«Ved å unikt kombinere kraften til innovativ teknologi, innsamling av etterretning utenfor plattformen og dyktigheten til fageksperter som forstår hvordan trusselaktører opererer, kan skalert gjenkjenning av misbruk på nettet nå nesten perfekt presisjon,» heter det i artikkelen.

Etter å ha en masse mumbo jumbo, konkluderer artikkelen med å foreslå «et nytt rammeverk: i stedet for å stole på kunstig intelligens (AI) for å drive sensur i storskala og mennesker for å avgjøre grensetilfellene, er det avgjørende å bringe den menneskelige intelligensen inn i den teknologiske plattformen.»

«Ved å bringe menneskekuratert, flerspråklig intelligens utenfor plattformen inn i læringssettet, vil AI da kunne oppdage nyanserte, nye overgrep i stor skala før de når mainstream-plattformer. Å supplere denne smartere automatiserte sporingen med menneskelig ekspertise for å gjennomgå grensetilfeller og identifisere falske positive og negative og deretter mate disse funnene tilbake til treningssettet, vil det sette oss i stand til å lage AI med menneskelig intelligens bakt inn,» sier artikkelen.

Med andre ord vil ytringsfriheten din sannsynligvis bli sensurert før du i det hele tatt klarer å legge den ut på sosiale medier. Noen kaller det «forebyggende sensur».

Eller som WEF sier det, «Tillit- og sikkerhetsteam kan stoppe trusler på nettet før de når brukere.»

Det er ingen tvil om at en sentral del av slik «feilinformasjon» vil være skarp fordømmelse av selve WEF, gitt at organisasjonen er beryktet for å blokkere sine kritikere på Twitter.

Mange vil spørre hvorfor World Economic Forum, midt i en levekostnadskrise, kommende energirasjonering og en global resesjon, bekymrer seg for noe av dette.

Hvorfor holder de seg ikke bare til økonomien?

«Det er aldri et sikkert veddemål om denne Davos-baserte elitens talerør kommer med sine merkelige «løsninger» og «forslag» som en måte å forsterke eksisterende, eller introdusere nye fortellinger; eller bare for å virke opptatt og tjene penger på dem som finansierer dem», skriver Didi Rankovic

«Nei – det er ikke den galopperende inflasjonen, energikostnadene eller til og med matsikkerheten i mange deler av verden. For uansett hvor dedikert til globalisering organisasjonen er, er det merkelig hvor tonedøv den er for hva som faktisk skjer rundt om i verden.»

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.