Biden-administrasjonen koordinerte med Big Tech for å sensurere amerikanere

0

Centers for Disease Control and Prevention koordinerte med sosiale medieselskaper og Google for å sensurere brukere som uttrykte skepsis eller kritikk mot COVID-19-vaksiner, ifølge en stor samling intern kommunikasjon innhentet av America First Legal og delt eksklusivt med Washington Free Beacon.

I løpet av minst seks måneder, fra og med desember 2020, kommuniserte CDC-tjenestemenn regelmessig med personell på Twitter, Facebook og Google om «feilinformasjon om vaksine». Til forskjellige tider flagget CDC-tjenestemenn spesifikke innlegg fra brukere på sosiale medieplattformer som Twitter som «eksempelinnlegg».

I en e-post til en CDC-ansatt sa en Twitter-ansatt at han «ser frem til å sette opp vanlige chatter» med byrået. Andre e-poster viser planleggingen av møter med CDC om hvordan man best kan gripe inn mot påstått feilinformasjon om covid-19-vaksiner.

Kommunikasjonen avslører et høyt nivå av koordinering mellom regjeringa og teknologiindustrien under pandemien og reiser spørsmål om i hvilken grad andre private selskaper jobber med den føderale regjeringa for å sensurere publikum. Biden-administrasjonen har møtt kritikk for å engasjere seg i det noen har kalt «Orwellsk» praksis, for eksempel etableringen av Department of Homeland Security Disinformation Governance Board. Dette byrået, som endte som en dødfødsel, arrangerte et møte med en Twitter-leder for å blokkere brukere fra å dele historier om Hunter Bidens bærbare datamaskin.

CDCs innsats for å slå ned på såkalt desinformasjon utvidet seg også til andre føderale byråer. En intern e-post fra mars 2021 fra en senior CDC-ansatt sier «vi jobber med et [sic] prosjekt med Census (folkeregisteret) for å utnytte infrastrukturen deres for å identifisere og overvåke sosiale medier når det gjelder feilinformasjon om vaksiner.»

En e-post viser at en senior CDC-tjenestemann dukket opp på Googles «Trusted Media Summit» i 2020. Konferansen, ifølge nettstedet deres, var «for journalister, faktasjekkere, undervisere, forskere og andre som jobber innen faktasjekking, verifisering, mediekunnskap og ellers bekjempelse av feilinformasjon.»

En av arrangørene av konferansen ba den ledende CDC-ansatte om tillatelse til å legge ut kommentarene hennes på YouTube. Hun avslo og sa at hun ikke var autorisert til å snakke offentlig.

I samme e-postkjede med en senior CDC-tjenestemann tilbyr en Google-ansatt å promotere et initiativ fra Verdens helseorganisasjon om å «ta opp om COVID-19-infodemien og styrke samfunnets motstandskraft mot feilinformasjon». Den samme Google-medarbeideren tilbyr å introdusere CDC-tjenestemannen for en Google-kollega som «jobber med programmer for å motvirke feilinformasjon om vaksinering».

Facebook tildelte også CDC 15 millioner dollar i annonsekreditt for selskapets plattformer i april 2021, ifølge flere e-poster. «Denne gaven vil bli brukt av CDCs COVID-19-respons for å støtte byråets meldinger på Facebook, og utvide rekkevidden til COVID-19-relatert Facebook-innhold, inkludert meldinger om vaksiner, sosial distansering, reiser og andre prioriterte kommunikasjonsmeldinger,» ifølge et internt CDC-memo.

En tjenestemann på Facebook hevder at plattformen har vært åpen om sitt arbeid med folkehelseorganisasjoner «for å adressere feilinformasjon om helse.» Plattformen sier også at den har bedt det interne tilsynsstyret om å vurdere om dens «nåværende feilinformasjonspolitikk for COVID-19 fortsatt er passende nå som pandemien har utviklet seg.»

Twitter og Google nektet å kommentere. CDC svarte ikke på en forespørsel om kommentar.

Kommentar:

Dette er enda en bekreftelse på at hele den gigantiske koronakampanjen har vært sentralstyrt og at det har vært et integrert samarbeid mellom helsebyråkratiet og teknogigantene om å drive sensur, meningsmanipulasjon og ensretting. Foreløpig har vi bare sett såvidt toppen av isfjellet, og det er garantert at det vil dukke opp mye mer etter hvert som det lekker ut flere dokumenter av denne typen.

Det gjør at jo lenger det varer før politikere og folk som skulle ha vært våre beskyttere mot denne typen massive overgrep venter med å ta et oppgjør, jo mer gjør de seg medskyldige i denne største skandalen i menneskehetens historie.

Forrige artikkelPrivatskoler og hjemmeundervisning
Neste artikkelSkyting på grensa mellom Serbia og Kosovo? – NATO: Vi er klare til å intervenere