Vaksinerte babyer og konsekvensene

0

Av Politikeren.

FDA ga nylig nødbrukstillatelse for å vaksinere babyer så unge som 6 måneder med Pfizer og Modernas mRNA-preparater. Det er verken tilstrekkelig effektivitet eller en god nok sikkerhetsprofil til at barn bør vaksineres med denne vaksinen, og barn trenger det heller ikke, siden de aldri har vært utsatt for Covid og absolutt ikke nå med Omicron.

Yaffa Shir-Raz er en mangeårig journalist fra Israel som har jobbet på nettstedet Real-Time Magazine i et år og rapportert om vaksinen og Covid-19-regelverket. Da Yaffa Shir-Raz undersøkte VAERS-rapportene, fant hun to tilfeller av blødning hos spedbarn (1år og tre måneder i alderen) som ble eksponert for vaksinen gjennom morsmelk og fant deretter ett tilfelle av en ammet baby som døde etter at moren ble vaksinert. Hun ba kollegaen Ranit Feinberg om å undersøke VAERS for å se om det var andre rapporter om spedbarn eller barn under 5 år som ble skadet av vaksinen. Ranit kom tilbake til Yaffa med mer enn femti tilfeller av barn opp til tre år, hvorav mange hadde blitt vaksinert og ikke blitt eksponert gjennom morsmelk. De to har studert dataene i flere uker og kunne publisere sin utmerkede rapport i dag.

Her er noen av hovedpunktene fra Yaffas rapport

58 VAERS-rapporter fra spedbarn mellom nyfødte og 3 år ble undersøkt. I rapportens formål ble spedbarn eksponert for vaksinen gjennom morsmelk ekskludert. Kun spedbarn som var vaksinerte er inkludert i de 58 rapportene.

Det viktigste spørsmålet å stille er: Hvordan i all verden ble disse babyene vaksinert? I de fleste rapportene er typen vaksinasjon ukjent. En rapport sa at forfatteren av rapporten ikke var sikker på om pasienten hadde deltatt i en klinisk studie. Det som er klart er at et ukjent antall spedbarn ulovlig har fått en ulisensiert vaksine. Minst 58 av dem opplevde alvorlige uønskede hendelser, hvorav mange var livstruende.

De 58 rapportene som ble undersøkt inkluderte et bredt spekter av alvorlige medisinske problemer. De fleste av dem ender enten med ukjent utfall. De vanligst rapporterte bivirkningene inkluderte:

  • Livstruende blødning
  • Anafylaktisk sjokk
  • Antikolinergisk syndrom
  • encefalitt
  • hypoglykemi
  • Nevroleptisk syndrom

I noen tilfeller er det ikke klart hva som skjedde med babyene – overlevde de? Og i så fall, har de kommet seg?

De fleste rapporter indikerer ikke omstendighetene som spedbarnene ble vaksinert under og om de deltok i de kliniske forsøkene.

Mens FDA hevder i sitt orienteringsdokument at vaksinens effektivitet hos spedbarn er 80,4 %, viser dokumentet at denne påstanden er basert på totalt 10 symptomatiske tilfeller av COVID-19 inkludert i studien. 1415 deltakere ble identifisert – 7 av dem i placebogruppen versus 3 i vaksinegruppen.

FDA ga ut et “briefing-dokument” som endrer EUA for bruk hos barn i alderen 6 måneder til 4 år i forkant av møtet med Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee 15. juni:

Sikkerhet: I sitt eget dokument bekrefter de 245 amerikanske VAERS-rapporter for babyer i alderen 6 måneder til 4 år med bivirkninger som: «SARS-CoV-2-test, hodepine, tretthet, COVID-19, pyreksi, svimmelhet, smerte, kvalme , Smerter i ekstremiteter, Frysninger, Pyreksi, Synkope, Produktlagringsfeil, Kvalme, Produkt administrert til pasienter av uegnet alder, Tretthet, Brystsmerter, Oppkast, Produkt administrert til pasienter av uegnet alder, Eksponering via morsmelk , hoste, utslett, diaré .”

Likevel godkjente FDA vaksinen, som medisinsk sett er helt overflødig.

Imidlertid forberedes det nå søksmål mot Pfizer og FDA, ikke bare sivile søksmål, men også de som er anlagt av amerikanske statsadvokater som Dr. Naomi Wolf forklarte her:

Dr Naomi Wolf: ” Vi tar grep mot Pfizer, først som et privat selskap, og også, takk Gud, slår advokatene våre seg sammen med 20 statsadvokater… Det er viktig fordi statsadvokatene kan reise tiltale, og advokatene har funnet ut at ” det er både sivile og strafferettslige grunnlag for et søksmål. … Det er en rekke forskjellige sivile søksmål som jeg kan dele med alle dere som alle har funnet advokater. De har absolutt oppdaget svindel.»

Denne artikkelen ble først publisert på Politikeren.

Forrige artikkelOg, der slapp Stoltenberg katta ut av sekken
Neste artikkelFlere ofre for seksuallovbrudd i fjor
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.